Închide meniul
Foto

CM 2022 | Luka Modric, în lacrimi după Argentina – Croaţia 3-0! Imagini emoţionante cu starul de la Real Madrid

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2022, 23:54

Reclamă
CM 2022 | Luka Modric, în lacrimi după Argentina – Croaţia 3-0! Imagini emoţionante cu starul de la Real Madrid

Luka Modric, în lacrimi după Argentina - Croaţia

Luka Modric, în lacrimi după Argentina - Croaţia/ Profimedia

Luka Modric a fost surprins în lacrimi, după ce Croaţia a fost eliminată de Argentina de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul de la Real Madrid a oferit imagini emoţionante, la ultima participare a sa la un turneu final mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croaţia a fost învinsă fără drept de apel de către Argentina, scor 0-3. Lionel Messi a avut prestaţie de vis, reuşind un gol şi două assist-uri.

Luka Modric, în lacrimi după Argentina – Croaţia 3-0

Luka Modric nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile după fluierul final din semifinala Campionatului Mondial. Starul de la Real Madrid a fost titular în partida cu Argentina, însă a fost înlocuit în minutul 80 cu Lovro Majer.

Imediat după fluierul final, Luka Modric şi-a dat frâu liber emoţiilor şi a început să plângă pe banca de rezerve. Mijlocaşul a fost consolat de către coechipieri, dar şi de către Angel di Maria, fostul coleg de la Real Madrid.

Chiar dacă Croaţia a fost eliminată de la Campionatul Mondial, Luka Modric a avut o prestaţie de excepţie, fiind „motorul” naţionalei sale. Mijlocaşul de la Real Madrid a reuşit o performanţă de excepţie, reuşind să se calificae în a doua semifinale de Cupă Mondială la rând.

Reclamă

Lionel Messi, prima reacție după calificarea în finala Cupei Mondiale!

Lionel Messi a oferit prima reacție după calificarea Argentinei în finala Cupei Mondiale din Qatar 2022. Starul “Pumelor” este în culmea fericirii. Ce mesaj a avut pentru suporteri.

Messi va juca a doua finală de Cupă Mondială din carieră, după cea pierdută în 2014, în fața Germaniei.

“Este foarte emoționant să văd toate lucrurile acestea, multe lucruri îmi trec prin cap… Oamenii, familiile noastre… Pe tot parcursul Cupei Mondiale a fost ceva incredibil. Vom juca ultimul meci, ceea ce ne-am dorit. M-am bucurat foarte mult de când am ajuns la această Cupă Mondială. Le cerem oamenilor să aibă încredere în noi, pentru că știm cine suntem. Echipa asta este nebună!”, a spus Lionel Messi, citat de TyC Sports.

Reclamă 4 / 0/3

Starul “pumelor” a deschis scorul în minutul 34, din penalty. Cinci minute mai târziu i-a deviat mingea lui Julian Alvarez, care a scăpat pe contraatac și a marcat după o cursă magnificiă. Tot el a reușit “dubla”, în minutul 69, după o fază încântătoare reușită de Lionel Messi.

Bucurie nebună după Argentina – Croaţia 3-0

Bucurie nebună după Argentina – Croaţia 3-0! Jucătorii argentinieni au fost în centrul unui moment de extaz, după calificarea în finala Campionatului Mondial din Qatar. Lionel Messi şi coechipierii săi au sărbatorit alături de cei peste 40.000 de fani sud-americani prezenţi pe arena din Qatar, victoria zdrobitoare reuşită în faţa Croaţiei.

Imediat după fluierul final al centralului, mai mulţi jucători argentinieni s-au prăbuşit pe teren, urmnd ulterior o îmbărţişare de grup, în centrul căreia s-au aflat starurile Lautaro Martinez şi Paulo Dybala.

Lionel Messi a fost suprins zâmbitor după prestaţia de vis din Qatar, fiind felicitat la finalul partidei de către ceilalţi colegi din naţionala Argentinei. Ulterior, “pumele” au mers către o peluză plină de fani sud-americani, şi s-au bucurat împreună cu suporterii pentru succesul colosal obţinut în la turneul final.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și