Închide meniul
BREAKING NEWS

CM 2022 | Maroc – Spania 0-0 (3-0 d.l.d). INCREDIBIL! Spania, eliminată la lovituri de departajare. Busquets, Soler şi Sarabia au ratat!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2022, 19:35

CM 2022 | Maroc – Spania 0-0 (3-0 d.l.d). INCREDIBIL! Spania, eliminată la lovituri de departajare. Busquets, Soler şi Sarabia au ratat!

Dani Olmo a fost principalul pericol la poarta Marocului

Maroc - Spania, în optimile CM 2022 / Profimediaimages

CM 2022 Maroc – Spania 0-0 (3-0 d.l.d). Maroc a reuşit marea surpriză din optimile de finală ale Cupei Mondiale. Meciul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a doua ediţie la rând, Spania a fost eliminată, în optimi, la lovituri de departajare. În 2018, a cedat în faţa Rusiei după executarea penalty-urilor.

CM 2022 Maroc – Spania 0-0 (3-0 d.l.d)

Update: Lovituri de departajare! Maroc – Spania 3-0. GOOLLL Hakimi! A înscris cu o scăriţă şi Marocul a eliminat Spania!

Update: Lovituri de departajare! Maroc – Spania 2-0. INCREDIBIL! A ratat şi Busquets.

Update: Lovituri de departajare! Maroc – Spania 2-0. Unai Simon a apărat execuţia lui Benoun!

Reclamă

Update: Lovituri de departajare! Maroc – Spania 2-0. A ratat şi Soler!

Update: Lovituri de departajare! Maroc – Spania 2-0. Ziyech a înscris cu un şut în forţă, pe mijlocul porţii

Update: Lovituri de departajare! Maroc – Spania 1-0. Sarabia a trimis în bară!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Lovituri de departajare! Maroc – Spania 1-0. Sabiri a marcat cu uşurinţă!

Min. 120: Final! Calificarea se decide la lovituri de departajare!

Min. 104: Ocazie rarisimă a Marocului! Cheddira nu a reuşit să înscrie din 8 metri. A şutat în Unai Simon, care a respins cu piciorul!

Min. 90+5: Arbitrul a fluierat. Se vor disputa două reprize de prelungiri!

Min. 90+5: Ocazie uriaşă pentru Spania! Dani Olmo a executat o lovitură liberă şi a fost la un pas să îl surprindă pe portarul advers. Bono a respins cu greu în lateral.

Min. 90: Au fost arătate cinci minute de prelungiri!

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă

Min. 45: Pauză!

Min. 33: Şansă de gol şi pentru Maroc! Mazraoui l-a pus la grea încercare pe Unai Simon. Portarul „La Roja” a respins cu difficultate.

Min. 26: Ocazie importantă şi pentru Spania! Gavi a şutat în forţă, în transversală. Mingea a ajuns apoi la Ferran Torres, dar nici acesta nu a reuşit să încrie. Tuşierul a ridicat, în cele din urmă, fanionul!

Min. 12: Emoţii pentru Luis Enrique. Achraf Hakimi a fost aproape să deschidă scorul din lovitură liberă. Mingea a trecut puţin peste transversală!

Min. 1: Începe partida dintre Maroc și Spania!

MAROC: Bono – Hakimi, Aguerd, Saiss, Mazraoui – Amrabat – Ounahi, Amallah – Ziyech, En Nesyri, Boufal
Rezerve: Tagnaouti, Munir – Aboukhlal, Attiat-Allal, Benoun, Chair, Cheddira, Dari, El Khannous, El Yamiq, Ez Abde, Hamdallah, Jabrane, Sabiri, Zaroury
Selecționer: Walid Regragui

SPANIA: Simon – M. Llorente, Rodri, Laporte, Alba – Busquets – Gavi, Pedri – F. Torres, Asensio, Olmo
Rezerve: Raya, R. Sanchez – Azpilicueta, Balde, Carvajal, Fati, E. Garcia, Guillamon, Koke, Morata, Pino, Sarabia, Soler, P. Torres, N. Williams
Selecționer: Luis Enrique

Aceasta este cea de-a patra întâlnire directă dintre cele două selecționate, iar ibericii sunt neînvinși, câștigând două dintre ele. Ultimul duel a avut loc chiar la Mondialul din 2018, unde cele două echipe au terminat la egalitate, 2-2, după un gol marcas de Aspas, chiar în prelungiri.

De partea cealaltă, Maroc a ieșit din grupele Mondialului după 36 de ani. Africanii au câștigat o grupă cu Belgia și Croația, fără să ia gol de la cele două echipe. De altfel, Maroc a primit gol doar într-un meci din ultimele 7.

CM 2022 | „Vă asigur că Spania a pierdut intenționat cu Japonia!”

„Vă asigur că Spania a pierdut intenționat cu Japonia!”. Acesta a fost anunțul făcut de Hugo Sanchez, după ce ibericii au pierdut cu 2-1 în fața niponilor, în ultima rundă din faza grupelor Campionatului Mondial.

Hugo Sanchez a urmărit meciurile de la Cupa Mondială și a lansat o ipoteză controversată. Legendarul atacant mexican, care a câștigat 5 titluri alături de Real Madrid, este convins că Spania a pierdut intenționat duelul cu Japonia, pentru a evita o întâlnire cu Brazilia, în sferturile de finală.

„Vă asigur că Spania a pierdut intenționat cu Japonia pentru a evita Brazilia. Nu am fost acolo și nu sunt în mintea lui Luis Enrique, dar sigur s-a gândit la cea mai bună metodă de a evita Brazilia în sferturi.

Sigur că a fost un risc, dar a meritat. Spania nu se teme de Brazilia, dar o respectă. Antrenorul nu va recunoaște niciodată. Nu va spune: ‘Am lăsat adversarii să câștige’”, a spus Hugo Sanchez, potrivit Daily Mail.

Dacă va trece de Maroc, Spania va juca în sferturi cu învingătoarea din meciul Portugalia – Elveția. Dacă ar fi câștigat grupa E, în locul Japoniei, ibericii ar fi putut da piept, în sferturi, cu Brazilia, care a trecut deja de Coreea de Sud, 4-1.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și