Închide meniul

CM 2022 | Mihai Stoica, reacţie savuroasă după golul „fantomă” al lui Cristiano Ronaldo: „Dacă nu se ducea cu sprâncenele după minge, rămânea 0-0”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 9:41

CM 2022 | Mihai Stoica, reacţie savuroasă după golul „fantomă al lui Cristiano Ronaldo: „Dacă nu se ducea cu sprâncenele după minge, rămânea 0-0

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie savuroasă, după „scandalul” iscat de reuşita lui Cristiano Ronaldo în partida dintre Portugalia şi Uruguay, de la Campionatul Mondial. Managerul de la FCSB susţine că starul portughez a avut o contribuţie importantă, chiar dacă ulterior reuşita a fost trecută în contul lui Bruno Fernandes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost aproape de a deschide scorul în partida dintre Portugalia şi Uruguay. Iniţial, s-a crezut că starul lusitan a deviat cu capul centrarea lui Bruno Fernandes, însă cipul aflat în minge a dovedit ulterior contrariul.

Mihai Stoica, reacţie savuroasă după golul lui Cristiano Ronaldo

Mihai Stoica a comentat în mod ironic faza a cărui protagonist a fost Cristiano Ronaldo, la Campionatul Mondial. Managerul de la FCSB susţine că portughezul a deviat balonul centrat de Bruno Fernandes cu „sprâncenele”, fiind supărat de faptul că şi-a încheiat contractul cu Manchester United.

„A luat-o lumea razna cu Cristiano, că n-a atins-o, că fură goluri, că săracu’ Bruno, că ce-or zice colegii lusitani etc.

Relax, că dacă nu se duce cu sprâncenele după minge, rămâne 0-0, deci clar că avea motiv să se bucure.

Reclamă

Plus că era supărat că l-a dat MU afară și singura ofertă serioasă e 225 milioane. A muncit o viață și uite în ce hal a ajuns…”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, prin intermediul contului oficial de Facebook.

Dan Petrescu, reacție fabuloasă după golul „fantomă” al lui Cristiano Ronaldo

Dan Petrescu a avut o reacție fabuloasă după golul fantomă al lui Cristiano Ronaldo din meciul Portugalia – Uruguay 2-0. „Bursucul” a dezvăluit și ce echipă la dezamăgit la Mondial.

Antrenorul CFR-ului crede că Ronaldo este adevăratul marcator. A povestit că a pățit-o și el ca starul Portugaliei, pe vremea când făcea furori în Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: A fost golul lui Ronaldo, sau n-a atins mingea?) Eu sincer, merg pe mâna lui Ronaldo. Am dat şi eu odată un gol aşa în Anglia şi mă întrebau de 100 de ori. Câteodată atingi mingea fără să se vadă, chiar nu-i schimbă traiectoria. Şi Fernandes cred că a zis: ‘Lasă să fie golul lui, numai să fie Ronaldo fericit!’. Portugalia până acum cred că e surpriza plăcută”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de miercuri.

„Bursucul” se aștepta la mai multe de la gazda Mondialului, Qatar. Dan Petrescu a fost uimit de rezultatele slabe ale țării care a organizat competiția.

În continuare o văd pe Brazilia favorită, exact cum am spus de la început. Şi Germania a doua. Germania în momentul de faţă nu e calificată şi are probleme, dar eu aşa simt, că îşi vor reveni.

Argentina în primul meci clar n-a fost ce trebuie. Dar nu aş vrea să dau verdict înainte să se termine grupele. Mă aşteptam la mai mult de la Qatar, am fost acolo şi ştiam echipa, chiar m-a surprins. Cel puţin un punct mă aşteptam să facă”, a mai spus Dan Petrescu.

Recomandări
  • Mihai Stoica, reacţie savuroasă după golul lui Cristiano Ronaldo
  • Ce mesaj a transmis managerul de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și