Închide meniul

CM 2022 | Mihai Stoica refuză să meargă în Qatar pentru Campionatul Mondial. Șocul prin care a trecut MM

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2022, 10:03

CM 2022 | Mihai Stoica refuză să meargă în Qatar pentru Campionatul Mondial. Șocul prin care a trecut MM

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica refuză să meargă în Qatar pentru Campionatul Mondial 2022. MM nu a vizitat țara gazdă a Cupei Mondiale, însă a fost într-un stat din apropiere, Emiratele Arabe Unite, experiență care i-a lăsat un gust amar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a trecut printr-un adevărat șoc după ce a fost în Dubai și a decis că nu vrea să mai meargă vreodată într-o țară din zona Golfului.

CM 2022 | Mihai Stoica refuză să meargă în Qatar pentru Campionatul Mondial

Eu am fost o singură dată în… în Qatar nu am fost, dar am fost o dată în Emiratele Unite, o singură dată. Am stat în Dubai o singură dată, nu o să calc în viaţa mea pe acolo, doar dacă sunt obligat să ajung acolo prin ştiu eu… nu ştiu cum aş putea să fiu obligat.

(n.r. dacă club vine şi zice că are o ofertă) Mai degrabă m-aş aştepta la vreo televiziune de acolo să spună <<am auzit că… deşi eşti puţin cam turbulent>>.

Nu mi-a plăcut deloc, dar ce am văzut şi singura chestie remarcabilă cu care am venit în cap e că de la geamul etajului 13 sau 14, la care stăteam, vedeam cum se ridică o construcţie, cu muncitori, într-adevăr, din Pakistan sau Nepal.

Reclamă

Vedeam cum se ridică, două-trei etaje pe zi, era ceva ieşit din comun, aia chiar era o atracţie. Că or fi condiţiile proaste, oamenii se duc acolo, ce să faci?”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Care sunt grupele de la CM 2022

CM 2022. Cum arată cele opt grupe şi care este programul complet al celei mai importante competiţii la nivel mondial!

Grupa A: Qatar, Olanda, Senegal, Ecuador
Grupa B: Anglia, SUA, Iran, Ţara Galilor
Grupa C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită
Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, Australia
Grupa E: Spania, Germania, Japonia, Costa Rica
Grupa F: Belgia, Croația, Maroc, Canada
Grupa G: Brazilia, Elveția, Serbia, Camerun
Grupa H: Portugalia, Uruguay, Coreea de Sud, Ghana

Reclamă 4 / 0/3

Brazilia, marea favorită a caselor de pariuri, la Campionatul Mondial

Brazilia este marea favorită a caselor de pariuri la Mondialul din Qatar. Are o cotă de 4.50 pentru a-și trece în cont al șaselea trofeu. Argentina lui Lionel Messi este următoarea pe listă, cu 6.50, iar Franța (8), Anglia (9.50) și Spania (10) sunt și ele printre naționalele cotate cu șanse reale.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo are o cotă de 15 pentru un titlu istoric. La polul celălalt, se află Arabia Saudită și Costa Rica, care au cotă 1.000 pentru a produce cea mai mare surpriză din fotbal.

Atunci când vine vorba de golgheteri, Kylian Mbappe e favoritul la Gheata de Aur a turneului, cu o cotă de 9, și e urmat de Neymar (10), Lionel Messi (11), Harry Kane (14), Karim Benzema și Cristiano Ronaldo, cu cote de 20.

La pase decisive, Messi, Kevin De Bruyne și Neymar sunt favoriți, cu o cotă de 8.50. Ei sunt urmați de Mbappe și Thomas Muller (12) și de Depay, Bruno Fernandes și Bernardo Silva (15).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și