Închide meniul

CM 2022 | Motivul incredibil pentru care medicul lui Lionel Messi vrea ca Argentina să piardă pe linie meciurile de la Cupa Mondială: „Această criză este cea mai gravă”

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2022, 9:22

CM 2022 | Motivul incredibil pentru care medicul lui Lionel Messi vrea ca Argentina să piardă pe linie meciurile de la Cupa Mondială: „Această criză este cea mai gravă

CM 2022 | Motivul incredibil pentru care medicul lui Lionel Messi vrea ca Argentina să piardă pe linie meciurile de la Cupa Mondială

Lionel Messi, la antrenamentul Argentinei / Profimedia Images

  • Lionel Messi se află la ultimul Mondial al carierei
  • Medicul său vrea ca Argentina să nu iasă din grupe

Medicul lui Lionel Messi vrea ca Argentina să piardă pe linie meciurile de la CM 2022 şi să fie eliminată încă din faza grupelor. Motivul pentru care Diego Schwarzstein a făcut acest anunţ nu are însă legătură cu sportul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca orice argentinian, medicul este un fan înfocat al „Pumelor”. Totuşi, ca cetăţean, cel care l-a tratat pe Messi încă din copilărie, şi-ar dori ca guvernul să nu se folosească de un eventual triumf al naţionalei, pentru a acoperi problemele financiare cu care s-ar confrunta sud-americanii.

Medicul lui Lionel Messi vrea ca Argentina să piardă pe linie meciurile de la CM 2022

„Ca fan al fotbalului, aș vrea ca Argentina să fie campioană mondială. Ca cetățean argentinian, ca om, mi-aș dori însă ca ei să piardă toate cele trei meciuri din grupe și să fie eliminați după prima fază a competiției.

Reclamă

De ce? Sunt convins că acest guvern obscen populist pe care îl avem aici ar folosi succesul Argentinei la Cupa Mondială pentru a acoperi lucrurile.

Ei ar putea anunța devalorizarea monedei în ziua în care echipa națională joacă, când nimeni nu este concentrat pe altceva. Am trecut prin multe crize în această țară, dar aceasta este cea mai gravă.

Reclamă

Datele de la guvern spun că pentru a nu fi sărac trebuie să câștigi 120.000 de pesos argentinieni pe lună (n.r. 3.543 RON). Salariul minim lunar este de 60.000 de pesos (n.r. 1.771 RON), deci chiar și cei care au de lucru sunt săraci”, a spus Schwarzstein, conform eurosport.ro, care citează The Times.

Lionel Messi, titular în Argentina – Arabia Saudită

Lionel Messi a făcut un anunț clar înaintea debutului la Cupa Mondială din Qatar. Căpitanul naţionalei Argentinei a declarat că este pregătit din punct de vedere fizic pentru turneul final. Messi a menţionat că ediţia aceasta va fi una specială, fiind probabil ultimul Campionat Mondial la care va mai participa.

Argentina îşi va face debutul la Campionatul Mondial din Qatar, marți, împotriva Arabiei Saudite, în cadrul Grupei C, din care mai fac parte Mexic şi Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă simt foarte bine fizic, cred că sunt într-un moment grozav, atât personal cât şi fizic şi nu am nicio problemă. M-am antrenat sâmbătă separat, ca o măsură de precauţie. Nu am făcut nimic special, am avut grijă de mine, am muncit, aşa cum am făcut mereu.

Pentru mine este un turneu special, vreau să evoluez cât mai bine, probabil va fi ultimul meu turneu de Cupă Mondială. Avem şansa să realizăm ceva grozav, vreau să fiu parte la asta”, a spus Lionel Messi, aflat la cel de-al cincilea turneu final.

Imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi

O imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi a devenit virală pe internet, la mai puțin de 24 de ore înainte de meciul de debut al Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar.

Într-o fotografie care a devenit virală, gleza lui Lionel Messi pare complet inflamată. Fanii argentinieni s-au îngrijorat imediat când au văzut imaginea cu piciorul lui Messi. Starul lui PSG nu s-a plâns însă până acum de vreo problemă medicală.

Jurnaliștii de la as.com scriu că umflătura ar putea fi doar o protecție pe care Messi și-a introdus-o în jambier, pentru mai multă siguranță. „La Pulga” e așteptat pe teren miercuri în meciul de debut al Argentinei de la CM 2022, împotriva Arabiei Saudite.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!