Închide meniul

CM 2022 | Olanda a făcut K.O. defensiva Argentinei! Weghorst a egalat în minutul 90+11, după o schemă incredibilă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 23:26

CM 2022 | Olanda a făcut K.O. defensiva Argentinei! Weghorst a egalat în minutul 90+11, după o schemă incredibilă

Olanda și Argentina se duelează în sferturile Campionatului Mondial

Olanda și Argentina se duelează în sferturile Campionatului Mondial / Profimedia

Olanda a făcut K.O. defensiva Argentinei, în meciul din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Batavii erau conduși cu 2-1 în minutul 90+11, când au beneficiat de o lovitură liberă din preajma careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa lui Louis van Gaal a pus în scenă o schemă genială, la ultima fază a partidei cu Argentina, din timpul regulamentar de 90 de minute.

CM 2022 | Olanda a făcut K.O. defensiva Argentinei!

Teun Koopmeiners și-a asumat responsabilitatea și a executat lovitura liberă în care întreaga suflare olandeză și-a pus speranțele. Mijlocașul de la Atalanta părea că va șuta direct la poartă, ținând cont de poziția ideală, dar a preferat o pasă.

Koopmeiners a trimis pe sub zid, păcălind toată defensiva argentiniană. Mingea l-a găsit în careu pe Wout Weghorst, care a trimis în plasă, pe lângă Emiliano Martinez.

Reclamă

Același Weghorst marcase și primul gol al Olandei, din minutul 83. Atacantul lui Beșiktaș a reluat cu capul ideal, după centrarea expediată de Berghuis.

Wout Weghorst a devenit primul jucător care intră de pe bancă și marchează o „dublă” pentru Olanda într-un meci de la Cupa Mondială. Al doilea său gol, înscris în minutul 100 și 30 de secunde, este cel mai târziu gol înscris într-un meci din fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial, din 1966, de când statisticienii dețin datele exacte ale meciurilor.

Reclamă 4 / 0/3

Weghorst a reușit să înscrie „dubla” de senzație contra Argentinei cu primele sale două șuturi de la Cupa Mondială.

Argentina a condus cu 2-0 după golurile marcate de Nahuel Molina și Lionel Messi, în minutul 35, respectiv 73.

Olanda n-a renunțat la luptă și a revenit spectaculos, reușind să trimită meciul în prelungiri. Învingătoarea dintre Olanda și Argentina va da piept cu Croația, în semifinalele Campionatului Mondial.

Lionel Messi, gol și pasă decisivă în Olanda – Argentina

Lionel Messi a reușit un gol și o pasă decisivă în meciul Olanda – Argentina, din sferturile Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Messi a creat primul gol al duelului în minutul 35, cu o pasă extraterestră pentru Nahuel Molina. L-a lăsat singur cu portarul advers pe jucătorul lui Atletico Madrid, care l-a executat cu Noppert cu un șut pe jos.

Messi și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu un sfert de o oră înainte de final, dintr-un penalty scos de Acuna. Dumfries l-a faultat în careu pe fundașul Sevillei. De la 11 metri, Lionel Messi a șutat în plasa laterală, în stânga portarului advers. „La Pulga” a ajuns la patru goluri și două assist-uri la Cupa Mondială din Qatar.

Reclamă

În total, starul lui PSG are 10 reușite la Mondial de-a lungul carierei, cu doar una mai puțin decât golgheterul all-time al Argentinei în această competiție, Gabriel Batistuta.

Messi e însă jucătorul care a contribuit la cele mai multe goluri pentru „Pume” la Cupa Mondială, având, pe lângă cele 10 goluri, și șapte assist-uri.

Recomandări
  • Olanda a făcut K.O. defensiva Argentinei
  • Batavii au egalat în minutul 90+11, după o schemă incredibilă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și