Închide meniul

CM 2022 | Polonia – Argentina 0-2 și Arabia Saudită – Mexic 1-2. Final dramatic în grupa C! Argentina și Polonia s-au calificat în optimi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2022, 23:00

CM 2022 | Polonia – Argentina 0-2 și Arabia Saudită – Mexic 1-2. Final dramatic în grupa C! Argentina și Polonia s-au calificat în optimi

Argentina și Polonia s-au calificat în optimile Campionatului Mondial

Argentina și Polonia s-au calificat în optimile Campionatului Mondial / Profimedia

CM 2022 | Polonia – Argentina 0-2 și Arabia Saudită – Mexic 1-2 sunt rezultatele finale din etapa a 3-a a grupei C. Argentina și Polonia s-au calificat în optimile de finală de la Campionatul Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această seară s-au stabilit cele două formații calificate din grupa C.

CM 2022 | Polonia – Argentina 0-2 și Arabia Saudită – Mexic 1-2!

Clasamentul final din grupa C:

Situația finală din grupa C de la Cupa Mondială

FINAL. Arabia Saudită – Mexic 1-2. Americanii au câștigat meciul, dar au ratat calificarea! Mexicanii au încheiat pe locul 3, în spatele Argentinei și Poloniei. Mexic și Polonia au încheiat grupa cu câte 4 puncte, dar naționala lui Lewandowski a avut golaveraj mai bun (0) decât americanii (-1).

Min 90+5. Arabia Saudită – Mexic 1-2! GOOOL Arabia Saudită! Al Dawsari a marcat în prelungiri. La acest scor, Mexic este eliminată de la Mondial. Cu un gol, americanii se califică în optimi.

Reclamă

FINAL. Polonia – Argentina 0-2. Sud-americanii au câștigat duelul cu Robert Lewandowski&Co și s-au calificat în optimi!

INFO: La aceste scoruri, Polonia și Mexic au câte 4 puncte, același golaveraj 0 (2-2) și același număr de goluri marcate (2). Cele două ocupă locurile 2, respectiv 3 în grupa C.

Potrivit regulamentului, în acest caz, departajarea se face în funcție de criteriul fairplay-ului, reprezentat de numărul de cartonașe galbene încasate. Polonia stă mai bine la acest capitol, cu 4 cartonașe, în timp ce mexicanii au primit 7.

Reclamă 4 / 0/3
Situația actuală din grupa C

Min 58. Polonia – Argentina 0-2. GOOOOL Argentina! Julian Alvarez marchează cu un șut puternic din careu, după o pasă superbă de Enzo Fernandez.

Min 53. Arabia Saudită – Mexic 0-2. GOOOL Mexic! Luis Chavez a marcat un gol superb, cu o execuție de vis din lovitură liberă. Mexicanii mai au nevoie de un singur gol pentru a devansa Polonia și a urca pe locul 2 în grupă.

Min 48. Arabia Saudită – Mexic 0-1! GOOOL Mexic! Henry Martin a deschis scorul și menține vii speranțele fanilor mexicani, în contextul calificării în optimi.

Min 46. Polonia – Argentina 0-1. GOOOOL Argentina! Alexis Mac Allister a deschis scorul cu un șut la firul ierbii, din interiorul careului. Este primul gol marcat la naționala Argentinei de jucătorul lui Brighton.

Min 39. Polonia – Argentina. Penalty ratat de Lionel Messi! Szczesny apără lovitura executată de căpitanul Argentinei. Este al doilea penalty salvat de portarul polonez la Campionatul Mondial din Qatar, după cel din meciul cu Arabia Saudită.

Min 38. Polonia – Argentina. Penalty pentru Argentina! Lionel Messi a căzut în careu după un duel cu Szczesny. Căpitanul sud-americanilor a acuzat că a fost lovit cu mâna de goalkeeper-ul polonez, la o centrare expediată în careu. Arbitrul central Danny Makkelie a mers să analizeze faza la monitorul VAR, apoi a dictat lovitură de la 11 metri.

Reclamă
Lionel Messi, faultat în careu de Szczesny / Profimedia

Min 7. Polonia – Argentina. Prima ocazie pentru sud-americani! Lionel Messi șutează din afara careului, dar Szczesny reține fără emoții.

Min 1. Au început meciurile decisive din grupa C!

Polonia – Argentina | Echipele de start:

Polonia: Szczesny – Cash, Glik, Kiwior, Bereszyenski – Bielik, Krychowiak – Zielinski, Swiderski, Frankowski – Lewandowski

Argentina: Martinez – Molina, Romero, Otamendi, Acuna – Mac Allister, De Paul, Fernandez – Di Maria, Messi, Alvarez

Arabia Saudită – Mexic | Echipele de start:

Arabia Saudită: Al Owais – Tambakti, Al Boleahi, Al Amri – Abdulhamid, Al Hassan, Kanno, Al Ghannam – Al Buraikan, Al Shehri, Al Dawsari

Mexic: Ochoa – Sanchez, Montes, Moreno, Gallardo – Alvarez – Pineda, Chavez – Lozano, Martin, Vega

Înaintea ultimei etape din grupe, Polonia este lider în grupa C. Naționala Argentinei, condusă din teren de Lionel Messi, se află pe locul secund. Arabia Saudită și Mexic completează grupa.

Cum arată grupa C, înaintea ultimei runde:

1. Polonia 4p
2. Argentina 3p
3. Arabia Saudită 3p
4. Mexic 1p

Lionel Messi, susţinut de Mike Tyson după ameninţarea lui Canelo Alvarez

Lionel Messi are parte de susţinerea lui Mike Tyson, după ce Canelo Alvarez l-a ameninţat. Fostul pugilist american a sărit în apărarea starului Argentinei, şi a declarat că dacă va fi nevoie, va reveni chiar şi în ring.

Lionel Messi a fost ameninţat de Canelo Alvarez, după partida de la Cupa Mondială dintre Argentina şi Mexic. Pugilistul mexican consideră că starul sud-american ar fi călcat în mod intenţionat pe un tricou al naţionalei sale, tricou aflat pe podea.

Mike Tyson a reacţionat imediat după ce Lionel Messi a fost ameninţat. Fostul pugilist s-a declarat dispus să revină în ring pentru a-l apăra pe starul Argentinei, în „disputa” pe care o are cu mexicanul Canelo Alvarez.

„Cine pe nume Canelo l-a amenințat pe Messi. Dacă îndrăznește să-l atingă, va trebui să revin în ring după atâţia ani”, se arată în mesajul transmis de Mike Tyson, potrivit india.postsen.com.

Mike Tyson e departe de forma care l-a consacrat în ring. Americanul a şocat pe toată lumea atunci când a fost surprins în scaun cu rotile, în urmă cu câteva luni, probleme sale cu sciatica fiind extrem de serioase.

Canelo Alvarez l-a făcut praf și pe Sergio Aguero, după ce l-a amenințat pe Lionel Messi

Canelo Alvarez l-a făcut praf și pe Sergio Aguero, după ce l-a amenințat pe Lionel Messi. Boxerul mexican s-a dezlănțuit pe rețelele sociale, la adresa starurilor argentiniene. Totul a pornit de la o filmare din vestiarul naționalei Argentinei, de la finalul meciului cu Mexic, câștigat de „Pume” cu 2-0 la Campionatul Mondial din Qatar.

„Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a „tunat” Canelo Alvarez, pe contul de Twitter.

Printre cei care au sărit în apărarea lui Lionel Messi se numără și Sergio Aguero.

Nici nu cunoști persoana, nici nu înțelegi cum funcționează un vestiar sau ce se întâmplă după un joc”, a fost răspunsul fostului atacant de la Manchester City.

Canelo Alvarez nu l-a iertat nici pe Aguero și l-a desființat în mediul online.

„Și tu, nenorocitule? Până acum îmi scriai în privat mesaje, acum plângi. Nu fi ipocrit, nenorocitule! Aguero mereu scrie ceva în public și altceva în mesajele private. Eu sunt cine sunt și nu îmi pasă ce spun ceilalți”, a scris Canelo Alvarez, pe contul de Twitter.

Potrivit cotidianului Marca, mulți fani din box se tem ca nu cumva Canelo Alvarez să sufere de encefalopatie cronică traumatică (CTE), cauzată de numeroasele lovituri încasate la cap de-a lungul carierei.

„Canelo boxează la nivel profesionist de peste 15 ani, iar până acum a încasat nenumărate lovituri la nivelul capului. Din nefericire, o persoană nu poate afla dacă are CTE până când moare”, a notat cotidianul Marca.

 

Recomandări
  • Polonia – Argentina 0-2 și Arabia Saudită – Mexic 1-2
  • Argentina și Polonia s-au calificat în optimi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și