Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, susţinut de Mike Tyson după ce a fost ameninţat de Canelo Alvarez: „Dacă îndrăzneşte să-l atingă, va trebui să fac asta”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 9:14

CM 2022 | Lionel Messi, susţinut de Mike Tyson după ce a fost ameninţat de Canelo Alvarez: „Dacă îndrăzneşte să-l atingă, va trebui să fac asta

Mike Tyson îl susţine pe Lionel Messi, după ce starul argentinei a fost ameninţat de Canelo Alvarez

Mike Tyson, în timpul unui eveniment/ Profimedia

Lionel Messi are parte de susţinerea lui Mike Tyson, după ce Canelo Alvarez l-a ameninţat. Fostul pugilist american a sărit în apărarea starului Argentinei, şi a declarat că dacă va fi nevoie, va reveni chiar şi în ring.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a fost ameninţat de Canelo Alvarez, după partida de la Cupa Mondială dintre Argentina şi Mexic. Pugilistul mexican consideră că starul sud-american ar fi călcat în mod intenţionat pe un tricou al naţionalei sale, tricou aflat pe podea.

Lionel Messi, susţinut de Mike Tyson, după ameninţarea lui Canelo Alvarez

Mike Tyson a reacţionat imediat după ce Lionel Messi a fost ameninţat. Fostul pugilist s-a declarat dispus să revină în ring pentru a-l apăra pe starul Argentinei, în „disputa” pe care o are cu mexicanul Canelo Alvarez.

„Cine pe nume Canelo l-a amenințat pe Messi. Dacă îndrăznește să-l atingă, va trebui să revin în ring după atâţia ani”, se arată în mesajul transmis de Mike Tyson, potrivit india.postsen.com.

Mike Tyson e departe de forma care l-a consacrat în ring. Americanul a şocat pe toată lumea atunci când a fost surprins în scaun cu rotile, în urmă cu câteva luni, probleme sale cu sciatica fiind extrem de serioase.

Reclamă

Canelo Alvarez l-a făcut praf și pe Sergio Aguero, după ce l-a amenințat pe Lionel Messi

Canelo Alvarez l-a făcut praf și pe Sergio Aguero, după ce l-a amenințat pe Lionel Messi. Boxerul mexican s-a dezlănțuit pe rețelele sociale, la adresa starurilor argentiniene. Totul a pornit de la o filmare din vestiarul naționalei Argentinei, de la finalul meciului cu Mexic, câștigat de „Pume” cu 2-0 la Campionatul Mondial din Qatar.

„Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a „tunat” Canelo Alvarez, pe contul de Twitter.

Printre cei care au sărit în apărarea lui Lionel Messi se numără și Sergio Aguero.

Reclamă 4 / 0/3

Nici nu cunoști persoana, nici nu înțelegi cum funcționează un vestiar sau ce se întâmplă după un joc”, a fost răspunsul fostului atacant de la Manchester City.

Canelo Alvarez nu l-a iertat nici pe Aguero și l-a desființat în mediul online.

„Și tu, nenorocitule? Până acum îmi scriai în privat mesaje, acum plângi. Nu fi ipocrit, nenorocitule! Aguero mereu scrie ceva în public și altceva în mesajele private. Eu sunt cine sunt și nu îmi pasă ce spun ceilalți”, a scris Canelo Alvarez, pe contul de Twitter.

Potrivit cotidianului Marca, mulți fani din box se tem ca nu cumva Canelo Alvarez să sufere de encefalopatie cronică traumatică (CTE), cauzată de numeroasele lovituri încasate la cap de-a lungul carierei.

„Canelo boxează la nivel profesionist de peste 15 ani, iar până acum a încasat nenumărate lovituri la nivelul capului. Din nefericire, o persoană nu poate afla dacă are CTE până când moare”, a notat cotidianul Marca.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și