Închide meniul

CM 2022 | Portugalia – Ghana 3-2. Spectacol total la Campionatul Mondial! Lusitanii au debutat cu dreptul! Diogo Costa, aproape de o gafă colosală la ultima fază

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 18:00 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 16:32

CM 2022 | Portugalia – Ghana 3-2. Spectacol total la Campionatul Mondial! Lusitanii au debutat cu dreptul! Diogo Costa, aproape de o gafă colosală la ultima fază

Portugalia a învins Ghana, scor 3-2

Jucătorii Portugalia, în timpul partidei cu Ghana/ Profimedia

CM 2022 | Portugalia – Ghana 3-2! Partida din prima etapă din Grupa H de la Campionatul Mondial a fost în format live text, pe AS.ro. Lusitanii au debutat cu o victorie spectaculoasă la turneul final din Qatar!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezii se află la a şasea prezenţă consecutivă la Cupa Mondială şi la a opta în total. Cea mai bună performanţă a Portugaliei rămâne bronzul din 1966. La ultimele trei ediţii, lusitanii nu au debutat cu o victorie.

Cristiano Ronaldo a scris istorie, la debutul la ultimul turneu final mondial din istorie! Starul a reuşit să deschidă scorul dintr-un penalty scos tot de el!

CM 2022 | Portugalia – Ghana 3-2

FINAL! Portugalia – Ghana 3-2! Lusitanii au debutat cu dreptul la turneul final din Qatar!

Min. 90+8: Digo Costa, portarul Portugaliei, a fost aproape de o gafă colosală! Goalkeeper-ul a pierdut balonul a propriul careu, însă a avut noroc. Osman Bukari a alunecat, iar lusitanii au reuşit să respingă!

Reclamă

Min. 89: Portugalia – Ghana 3-2! Bukari a marcat pentru Ghana, şi s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo! Spectacol total la Campionatul Mondial!

Min. 80: Portugalia – Ghana 3-1! Rafael Leao a reuşit să înscrie şi el! Spectacol total, cu trei goluri în doar şapte minute!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 77: Portugalia – Ghana 2-1! Joao Felix a reuşit să îi aducă pe lusitani din nou în avantaj!

Min. 73: Portugalia – Ghana 1-1! Ayew a reuşit să egaleze, la opt minute distanţă după ce lusitanii au deschis scorul!

Min. 65: Portugalia – Ghana 1-0! Cristiano Ronaldo a transformat magistral un penalty!

Min. 62! Cristiano Ronaldo este faultat în careu de Dias, şi arbitrul acordă lovitură de la 11 metri!

Min. 56: Ocazie Ghana! Kudus a trimis un şut periculos, însă balonul a trecut puţin pe lângă bara laterală a porţii lui Diogo Costa!

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Final de primă repriză! Portugalia şi Ghana sunt la egalitate, scor 0-0.

Reclamă

Min. 31: Cristiano Ronaldo a reuşit să trimită balonul în poarta celor de la Ghana, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de fault în atac!

Min. 1: Începe meciul dintre Portugalia şi Ghana!

Echipele de start: 

Portugalia: Diogo Costa – Cancelo, Ruben Dias, Danilo Pereira, Guerreiro – Bernardo Silva, Neves, Bruno Fernandes – Otavio, Ronaldo, Joao Felix.

Rezerve: Jose Sa, Rui Patricio – Andre Silva, Antonio Silva, Carvalho, Dalot, Horta, Joao Mario, Rafael Leao, Matheus Nunes, Palhinha, Pepe, Ramos, Vitinha.

Selecționer: Fernando Santos.

Ghana: Ati-Zigi – Seidu, Djiku, Amartey, Salisu, Baba Rahman – Kudus, Partey, Abdul Samed, A. Ayew – I. Williams.

Rezerve: Danlad, Nurudeen – Afriyie, Aidoo, J. Ayew, Bukari, Fatawu, Kyereh, Lamptey, Mensah, Odoi, Owusu, Semenyo, Sowah, Sulemana.

Selecționer: Otto Addo.

Cristiano Ronaldo, anunţ bombă: „Dacă Portugalia va câştiga Cupa Mondială, mă voi retrage!”

Cristiano Ronaldo, anunţ bombă cu doar câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Starul portughez a spus că în cazul în care Portugalia va câştiga titlul mondial, atunci se va retrage.

Pe lângă atacurile brutale la adresa celor de la manchester United, Cristiano Ronaldo a vorbit în interviul acordat lui Piers Morgan şi despre viitorul său în fotbal, Ronaldo chiar a făcut un anunţ bombă.

”Sunt foarte optimist. Avem un antrenor fantastic (n.red. Fernando Santos), avem o generație bună de jucători. Va fi dificil, extrem de dificil, dar orice este posibil. Nu suntem favoriți. Cred că Franța, Spania, Argentina, Germania, Brazilia, Anglia sunt favorite.

Dacă Portugalia va ajunge în finală și va câștiga Cupa Mondială, mă voi retrage, sută la sută”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordar lui Piers Morgan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și