Închide meniul

CM 2022 Reacția lui Tite după ce a dansat alături de jucători în timpul meciului Brazilia – Coreea de Sud

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2022, 9:44

CM 2022 Reacția lui Tite după ce a dansat alături de jucători în timpul meciului Brazilia – Coreea de Sud

CM 2022 Reacția lui Tite după ce a dansat alături de jucători în timpul meciului Brazilia - Coreea de Sud

Tite a dansat alături de jucători / Profimedia Images

CM 2022 Reacția lui Tite după ce a dansat alături de jucători în timpul meciului Brazilia – Coreea de Sud nu a întârziat să apară. Mai ales că mai mulți oameni de fotbal au criticat gestul sud-americanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După golul de 3-0 marcat de Brazilia în optimile de finală cu Coreea de Sud, Richarlison a mers la marginea terenului unde a încins un dans alături de alți jucători, dar și de Tite. Reușita a fost într-adevăr o bucurie pentru fotbal.

CM 2022 Reacția lui Tite după ce a dansat alături de jucători în timpul meciului Brazilia – Coreea de Sud

Celebrarea pusă în scenă în mod repetat de jucătorii Selecao l-a înfuriat teribil pe Roy Keane. Legendarul mijlocaș al lui Manchester United i-a criticat aspru pe fotbaliștii brazilieni, acuzându-i că au dat dovadă de “lipsă de respect” față de adversari. Tite a venit cu explicația.

”Trebuie să fiu atent când fac așa ceva. Sunt niște oameni răi care susțin că e lipsă de respect. Este modul meu de a arăta bucurie, o celebrare a fotbalului”, a spus Tite, la conferința de presă.

Roy Keane: E lipsă de respect

“Nu-mi vine să cred la ce asist. Nu am văzut niciodată atât de mult dans. Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine». Cred că e lipsă de respect să dansezi așa după fiecare gol.

Reclamă

Înțeleg primul moment, dar nu mereu… E o lipsă de respect. Chiar și selecționerul lor s-a implicat. Nu îmi place asta”, a spus Roy Keane, potrivit mirror.co.uk.

CM 2022 | Toți pentru Pele! Starurile Braziliei, mesaj special pentru legendarul atacant

Starurile Braziliei au avut un mesaj special pentru legendarul atacant, după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar.

La finalul partidei din Qatar, jucătorii brazilieni au mers la centrul terenului și au afișat un banner uriaș, cu numele și fața lui Pele.

Reclamă 4 / 0/3

Întreaga suflare din Brazilia a fost afectată de vestea că Pele s-ar afla într-o stare critică din cauza bolii de care suferă. Între timp, familia legendarului fotbalist i-a liniștit pe fani, explicând că starea sa nu este gravă.

Neymar și coechipierii săi din naționala Braziliei au vrut să-i redea din nou zâmbetul pe buze omului care a făcut fericiți milioane de oameni de-a lungul timpului.

După victoria răsunătoare în fața Coreei de Sud, jucătorii Selecao au pregătit un elogiu pentru marele atacant care a adus de 3 ori Cupa Mondială în vitrina selecționatei braziliene.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și