Închide meniul

CM 2022 | Recordul stabilit în meciul Argentina – Mexic 2-0. Nu s-a mai întâmplat de pe vremea lui Gică Hagi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2022, 12:33

CM 2022 | Recordul stabilit în meciul Argentina – Mexic 2-0. Nu s-a mai întâmplat de pe vremea lui Gică Hagi

Record incredibil stabilit în Argentina - Mexic 2-0

Fanii Argentinei, în timpul partidei cu Mexic / Profimedia

Meciul Argentina – Mexic 2-0, din grupa C de la Campionatul Mondial din Qatar 2022, a stabilit un record care n-a mai fost atins de pe vremea când România era una dintre echipele de temut din lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform cifrelor oficiale anunțate de FIFA, la partida disputată sâmbătă seară pe stadionul Lusail din Doha au asistat 88,966 de spectatori. Jurnalistul Rob Harris anunță că este cea mai mare asistență la un meci de la Campionatul Mondial de la finala din 1994, disputată între Brazilia și Italia.

CM 2022 | Record incredibil stabilit în Argentina – Mexic 2-0

La finala Mondialului american au asistat 94,194 de spectatori. Italia a pierdut atunci la penalty-uri în fața Braziliei.

România ajungea la ediția din 1994 până în sfeturile de finală ale Mondialului, fiind eliminată dramatic de Suedia. În optimi, tricolorii au eliminat Argentina.

Reclamă

Cota Argentinei la câștigarea Cupei Mondiale după victoria cu Mexic

Pumele sunt cotate cu 8.50 la adjdecarea trofeului, după primele două jocuri disputate la Mondialul din Qatar. Înaintea turneului, Messi și compania avea o cotă de 6.25. Eșecul istoric cu Arabia Saudită a dus la o cotă de 9.50. Cota a scăzut din nou după succesul cu mexicanii.

În continuare, Brazilia rămâne favorita bookmakerilor, cu o cotă de 3.50. Franța e pe doi, cu o cotă de 7, iar Spania are 7.50, după ce a distrus Costa Rica (7-0). Anglia (9.50), Portugalia (15) și Olanda (15) sunt și ele considerate favorite.

La polul opus se află Tunisia (2000), Costa Rica (1500), Țara Galilor (1000), Mexic și Camerun (750), Arabia Saudită (600) sau Ghana (500).

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Lionel Messi după Argentina – Mexic 2-0

„Trebuia să câștigăm meciul și cu gândul ăsta am pornit. A fost un joc greu, a fost dificil să ne ridicăm, deoarece Mexicul are un antrenor grozav. Când ne-am liniştit, în repriza secundă, au început să ne iasă lucrurile. Ne-a costat mult înfrângerea cu Arabia Saudită. Dar e ceva normal, au fost mulți băieți care au jucat primul lor meci la Cupă Mondială.

Nu a ieșit așa cum trebuia, nu e nicio scuză, dar era alt joc dacă se făcea 2-0. Astăzi a trebuit să câștigăm și am reușit. Nu putem renunța. Toate meciurile sunt finale, nu putem ceda. Știam că fanii ne vor susține. Suntem foarte apropiați de multă vreme și am realizat multe lucruri frumoase în acest fel”, a spus Lionel Messi, citat de clarin.com.

Recomandări
  • Recordul stabilit în meciul Argentina – Mexic 2-0
  • Nu s-a mai întâmplat de când România era o forță la Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și