Închide meniul

CM 2022 | Robert Lewandowski, cu gândul la retragerea de la națională după eliminarea de la Campionatul Mondial! Anunțul făcut de polonez

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 decembrie 2022, 23:22

CM 2022 | Robert Lewandowski, cu gândul la retragerea de la națională după eliminarea de la Campionatul Mondial! Anunțul făcut de polonez

Robert Lewandowski a marcat golul de onoare pentru Polonia, în meciul cu Franța

Robert Lewandowski a marcat golul de onoare pentru Polonia, în meciul cu Franța / Profimedia

Robert Lewandowski este cu gândul la retragerea de la națională după eliminarea de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul polonez s-a arătat extrem de dezamăgit după înfrângerea în fața Franței, scor 1-3, în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski visa să se califice alături de naționala Poloniei în sferturi, însă campioana mondială en-titre i-a dat planurile peste cap.

CM 2022 | Robert Lewandowski, cu gândul la retragerea de la națională după eliminarea de la Campionatul Mondial!

Întrebat dacă se gândește la retragerea de la națională, Robert Lewandowski a răspuns sincer. Atacantul de 34 de ani, de la FC Barcelona, spune că există mai mulți factori care ar putea determina acest lucru.

„Lewa” a marcat golul de onoare în meciul cu Franța în prelungiri, din penalty. Polonezul a ratat în primă fază, dar arbitrul central a dictat repetarea loviturii deoarece Hugo Lloris nu a stat cu cel puțin un picior pe linia porții.

„Nu sunt speriat de asta din punct de vedere fizic, însă sunt multe lucruri în afara fotbalului care decid dacă fericirea ta încă depinde de asta. E dificil să spun acum, din punct de vedere fizic și sportiv nu mă sperie, dar sunt altfel de lucruri care împreună te fac să iei o decizie.

Reclamă

Acum avem câteva zile libere, ne-ar fi plăcut să rămânem la Campionatul Mondial, dar în final am reușit să ne atingem obiectivul, acela de a trece de faza grupelor și să jucăm împotriva campioanelor lumii. Franța este întotdeauna o echipă dificilă și știm ce lipsuri avem, însă încercăm să dăm tot ce avem mai bun la acest nivel.

Știu că nu am bătut bine penalty-ul, știam că nu voi marca”, a spus Robert Lewandowski, potrivit tudn.com.

Kylian Mbappe, prima reacție după ce a strălucit în Franța – Polonia 3-1

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după ce a calificat Franța în sferturile Campionatului Mondial din Qatar. Super-atacantul de 23 de ani a marcat o „dublă” splendidă în meciul cu Polonia, câștigat de campioana mondială en-titre cu 3-1, în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe a contribuit la toate cele 3 goluri înscrise de trupa lui Didier Deschamps în duelul cu Polonia. Starul de la PSG a marcat două goluri și a oferit pasa decisivă la reușita lui Olivier Giroud.

Kylian Mbappe a fost în culmea fericirii după calificarea în sferturile de finală. Postarea sa de pe contul de Instagram a adunat peste 1 milion de aprecieri în mai puțin de o oră.

„O victorie frumoasă și calificare în sferturile de finală!”, a scris Kylian Mbappe, pe Instagram.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și