Închide meniul
VIDEO

CM 2022 Samuel Eto’o, scandal uriaș după Brazilia – Coreea de Sud. A lovit cu genunchiul în față un youtuber. Totul a fost filmat

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2022, 9:10

CM 2022 Samuel Etoo, scandal uriaș după Brazilia – Coreea de Sud. A lovit cu genunchiul în față un youtuber. Totul a fost filmat

CM 2022 Samuel Eto'o, scaandal uriaș după Brazilia - Coreea de Sud

CM 2022 Samuel Eto'o, scaandal uriaș după Brazilia - Coreea de Sud

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eto’o, care este acum președintele Federației Cameruneze de Fotbal, este filmat la ieșirea de la stadion. Inițial, fostul mare atacant face poze cu fanii, după care pare scos din minți de unul dintre ei.

CM 2022 Samuel Eto’o, scandal uriaș după Brazilia – Coreea de Sud

Clipul ne prezintă un schimb de replici între cei doi și este reluat într-un moment în care bărbatul este aplecat și Samuel Eto’o îl lovește puternic cu genunchiul în față.

Reclamă

Chiar înainte de lovitura africanului, imaginile surprind un om din anturajul acestuia care îi ia camera de filmat youtuberului și dă cu ea de pământ. Imaginile făcute publice de cei de la La Opinion nu ne arată și de la ce a pornit totul.

Reclamă

Nicolai Tand, amintiri extraordinare cu Samuel Eto’o

Nicolai Tand a fost invitat la emisiunea AS.ro LIVE, în primăvara anului trecut. Românul a povestit cum a ajuns să fie favoritul starurilor fotbalului mondial.

În perioada în care locuia în Paris, celebrul chef i-a servit pe Ronaldinho, Lionel Messi, Trezeguet şi Eto’o. Cu camerunezul care a câştigat titlul cu Barcelona şi Inter a avut o relaţie specială.

Tand a dezvăluit că pierduse numărul de telefon al lui Eto’o, dar a fost ajutat de Cristi Chivu să ia legătura cu fostul atacant.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Samuel Eto’o am povestit. Mi-am pierdut multe numere de telefon şi într-o seară a venit Cristi Chivu la o masă, la restaurant, cu soţia lui. El juca atunci la Inter, acolo unde era şi Eto’o. I-am spus: ‘Când mergi, salută-l pe Samuel din partea mea’.

S-a întors după vreo 2-3 luni să mănânce la mine. Adelina a spus: ‘Nu pot să cred. Am fost la antrenamente, când l-a întrebat şi când i-a zis de Nicolai de la Paris, s-a schimbat la faţă şi i-a dat telefonul’. M-a sunat când eram la Sighetul Marmaţiei, cu Bilaşco şi cu Mara. M-a sunat în seara de Crăciun”, a dezvăluit Nicolai Tand la emisiunea AS.ro LIVE.

Samuel Eto’o şi Cristi Chivu au scris istorie la Inter, sub comanda lui Jose Mourinho. În 2010 au câştigat Champions League, titlul în Serie A, Cupa şi Supercupa Italiei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei
AntenaPLAY • 12 mart., 11:28
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei! Atacantul este într-o formă de zile mari
Punct ireal la Campionatele Mondiale pe echipe
AntenaPLAY • 24 feb., 23:04
Punct ireal la Campionatele Mondiale pe echipe. 30 de lovituri, într-un moment crucial al semifinalei China – Coreea de Sud
Jurgen Klinsmann a fost demis de Coreea de Sud, după Cupa Asiei 2023! Ce i s-a reproşat fostului campion mondial
AntenaPLAY • 16 feb., 9:27
Jurgen Klinsmann a fost demis de Coreea de Sud, după Cupa Asiei 2023! Ce i s-a reproşat fostului campion mondial
Mousa Al-Tamari, reuşită superbă în Iordania - Coreea de Sud
AntenaPLAY • 6 feb., 20:16
Mousa Al-Tamari, reuşită superbă în Iordania – Coreea de Sud! A plecat din propria jumătate şi a marcat golul carierei
Surpriză uriaşă la Cupa Asiei: Iordania a învins Coreea de Sud şi s-a calificat pentru prima oară în marea finală
Cupa Asiei • 6 feb., 19:00
Surpriză uriaşă la Cupa Asiei: Iordania a învins Coreea de Sud şi s-a calificat pentru prima oară în marea finală