Închide meniul

CM 2022 | Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi, înaintea duelului decisiv cu Mexic de la Campionatul Mondial

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 16:52

CM 2022 | Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi, înaintea duelului decisiv cu Mexic de la Campionatul Mondial

Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi

Lionel Messi, în timpul unei partide pentru Argentina/ Profimedia

  • Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi
  • Ce a declarat Lionel Scaloni, înaintea duelului decisiv cu Mexic

Selecţionerul Argentinei a oferit ultimele detalii despre starea lui Lionel Messi, înaintea partidei decisive cu Mexic, de la Campionatul Mondial. Scaloni a declarat că starul de la PSG s-a refăcut complet după prima rundă, şi este apt pentru următorul duel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina a pierdut uluitor primul meci de la Campionatul Mondial din Qatar. „Pumele” au fost învinse de Arabia Saudită, scor 1-2, şi astfel meciul cu Mexic, din runda a doua, a devenit unul crucial.

Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi, înaintea partidei cu Mexic

Lionel Scaloni a declarat că Argentina nu se confruntă cu probleme de efectiv, înaintea duelului cu Mexic, toţi jucătorii fiind refăcuţi complet. Selecţionerul sud-americanilor a mai mărturisit că Lionel Messi s-a antrenat normal, fără a avea probleme fizice.

Reclamă

Messi s-a antrenat și chiar a făcut-o bine. Nu toată lumea a fost pe teren pentru că cei care au jucat în primul meci au făcut recuperare. Este bine și cu siguranță nu vom avea probleme fizice. Toți jucătorii sunt bine.

Primul meci a afectat echipa, însă am văzut o reacție imediată. Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să ridicăm capul și sunt sigur că echipa va reuși asta. E posibil să apară schimbări în echipă, vom face o analiză”, a declarat Lionel Scaloni, conform globo.com.

Reclamă

Lionel Messi a fost titular în înfrângerea cu Arabia Saudită, din prima etapă de la Campionatul Mondial. Argentinianul a deschis scorul în partida cu asiaticii, din penalty. Starul de la PSG se află la ultima participare la un turneu final mondial din carieră.

Lionel Messi, prima reacţie după ce Argentina a fost umilită la Cupa Mondială

Lionel Messi a avut prima reacţie după ce Argentina a fost umilită la CM 2022 de Arabia Saudită. „Starul Pumelor” a recunoscut că aceasta este cea mai mare lovitură de când este internaţional argentinian.

„În doar cinci minute în care am greşit, am ajuns la 1-2. Am comis-o, am încercat să ne folosim de centrări şi totul s-a complicat. Am văzut că a fost ofsaid la cele două goluri anulate.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am văzut imaginile, dar dacă au fost luate deciziile, aşa trebuie să fie. Nu există nicio scuză. Ştiam că este o echipă pe care dacă o lăsăm să joace, o va face bine şi au împins jocul către poarta noastră.

Nu am mai primit o asemenea lovitură cu acest grup. Lucrurile se întâmplă din anumite motive. Acum trebuie să câştigăm următoarele meciuri”, a spus Messi, citat de marca.com.

Lionel Messi a intrat în istorie, după golul marcat în minutul 10, dar calvarul Pumelor a venit după pauză. Al Shehri şi Al Dawsari au marcat în numai cinci minute şi au stabilit scorul final, unul care va rămâne în istoria fotbalului.

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!