Închide meniul

CM 2022 | Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi, înaintea duelului decisiv cu Mexic de la Campionatul Mondial

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 16:52

Reclamă
CM 2022 | Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi, înaintea duelului decisiv cu Mexic de la Campionatul Mondial

Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi

Lionel Messi, în timpul unei partide pentru Argentina/ Profimedia

Selecţionerul Argentinei a oferit ultimele detalii despre starea lui Lionel Messi, înaintea partidei decisive cu Mexic, de la Campionatul Mondial. Scaloni a declarat că starul de la PSG s-a refăcut complet după prima rundă, şi este apt pentru următorul duel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina a pierdut uluitor primul meci de la Campionatul Mondial din Qatar. „Pumele” au fost învinse de Arabia Saudită, scor 1-2, şi astfel meciul cu Mexic, din runda a doua, a devenit unul crucial.

Selecţionerul Argentinei, ultimele detalii despre Lionel Messi, înaintea partidei cu Mexic

Lionel Scaloni a declarat că Argentina nu se confruntă cu probleme de efectiv, înaintea duelului cu Mexic, toţi jucătorii fiind refăcuţi complet. Selecţionerul sud-americanilor a mai mărturisit că Lionel Messi s-a antrenat normal, fără a avea probleme fizice.

Messi s-a antrenat și chiar a făcut-o bine. Nu toată lumea a fost pe teren pentru că cei care au jucat în primul meci au făcut recuperare. Este bine și cu siguranță nu vom avea probleme fizice. Toți jucătorii sunt bine.

Primul meci a afectat echipa, însă am văzut o reacție imediată. Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să ridicăm capul și sunt sigur că echipa va reuși asta. E posibil să apară schimbări în echipă, vom face o analiză”, a declarat Lionel Scaloni, conform globo.com.

Reclamă
Reclamă 4

Lionel Messi a fost titular în înfrângerea cu Arabia Saudită, din prima etapă de la Campionatul Mondial. Argentinianul a deschis scorul în partida cu asiaticii, din penalty. Starul de la PSG se află la ultima participare la un turneu final mondial din carieră.

Lionel Messi, prima reacţie după ce Argentina a fost umilită la Cupa Mondială

Lionel Messi a avut prima reacţie după ce Argentina a fost umilită la CM 2022 de Arabia Saudită. „Starul Pumelor” a recunoscut că aceasta este cea mai mare lovitură de când este internaţional argentinian.

„În doar cinci minute în care am greşit, am ajuns la 1-2. Am comis-o, am încercat să ne folosim de centrări şi totul s-a complicat. Am văzut că a fost ofsaid la cele două goluri anulate.

Reclamă

Nu am văzut imaginile, dar dacă au fost luate deciziile, aşa trebuie să fie. Nu există nicio scuză. Ştiam că este o echipă pe care dacă o lăsăm să joace, o va face bine şi au împins jocul către poarta noastră.

Nu am mai primit o asemenea lovitură cu acest grup. Lucrurile se întâmplă din anumite motive. Acum trebuie să câştigăm următoarele meciuri”, a spus Messi, citat de marca.com.

Lionel Messi a intrat în istorie, după golul marcat în minutul 10, dar calvarul Pumelor a venit după pauză. Al Shehri şi Al Dawsari au marcat în numai cinci minute şi au stabilit scorul final, unul care va rămâne în istoria fotbalului.

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu traverstiții, cu homosexualii”

14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și