Închide meniul
Foto

CM 2022 | Spirite încinse în Olanda – Argentina! Virgil van Dijk și-a pus un adversar la pământ

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2022, 23:24

CM 2022 | Spirite încinse în Olanda – Argentina! Virgil van Dijk și-a pus un adversar la pământ

S-au încins spiritele în Olanda - Argentina

Jucătorii Olandei și Argentinei se încăierează la CM 2022 / Profimedia

S-au încins spiritele în Olanda – Argentina, duel din sfeturile Campionatului Mondial din Qatar 2022. Uriașul Virgil van Dijk l-a pus la pământ pe mijlocașul argentinian Leandro Paredes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele minute ale partidei, Leandro Paredes și-a faultat dur un adversar în dreptul băncii Olandei, după care a degajat balonul spre rezervele batavilor. Staff-ul tehnic olandez a „luat foc” după gestul argentinianului.

CM 2022 | S-au încins spiritele în Olanda – Argentina

Căpitanul Olandei, Virgil van Dijk, l-a trântit la podea pe Paredes. Jucătorii celor două formații s-au încăierat timp de câteva minute.

Arbitrul Mateu Lahoz nu a scos niciun cartonaș roșu din buzunar, dar le-a arătat câte un galben lui Paredes și van Dijk.

Reclamă

Câștigătoarea duelului dintre Argentina și Olanda va juca în semifinale cu Croația, care a eliminat-o pe Brazilia.

Lionel Messi, gol și pasă decisivă în Olanda – Argentina

Messi a avut o prestație stelară în primele 90 de minute din Olanda – Argentina. „La Pulga” a creat primul gol al duelului în minutul 35, cu o pasă extraterestră pentru Nahuel Molina. L-a lăsat singur cu portarul advers pe jucătorul lui Atletico Madrid, care l-a executat cu Noppert cu un șut pe jos.

Reclamă 4 / 0/3

Messi și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu un sfert de o oră înainte de final, dintr-un penalty scos de Acuna. Dumfries l-a faultat în careu pe fundașul Sevillei. De la 11 metri, Lionel Messi a șutat în plasa laterală, în stânga portarului advers. „La Pulga” a ajuns la patru goluri și două assist-uri la Cupa Mondială din Qatar.

În total, starul lui PSG are 10 reușite la Mondial de-a lungul carierei, cu doar una mai puțin decât golgheterul all-time al Argentinei în această competiție, Gabriel Batistuta.

Messi e însă jucătorul care a contribuit la cele mai multe goluri pentru „Pume” la Cupa Mondială, având, pe lângă cele 10 goluri, și șapte assist-uri.

Ce a spus Virgil van Dijk înaintea meciului cu Lionel Messi

Van Dijk și Messi sunt cei mai importanți oameni ai celor două echipe, dar nu duelul lor direct va decide calificarea în semifinale, anunță fundașul de fier al lui Van Gaal.

„Nu va fi un meci de tipul Messi împotriva mea, e vorba de un efort comun al celor două echipe. Trebuie să fim foarte atenți în apărare pentru că ei îl caută mereu pe Messi, care e capabil să rănească orice adversar. Nimeni nu îl poate marca pe Messi individual.

Va fi o onoare să joc împotriva lui, va trebui să fim cu toţii foarte concentraţi pentru că şi atunci când vom ataca, vom şti că Messi e relaxat undeva, într-un colț al terenului, gata să primească o eventuală minge recuperată”, a spus starul lui Liverpool, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și