Închide meniul

CM 2022 | Thiago Silva și-a anunțat retragerea de la naționala Braziliei! „E greu să te consolezi! Mă doare foarte mult!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2022, 22:06

CM 2022 | Thiago Silva și-a anunțat retragerea de la naționala Braziliei! „E greu să te consolezi! Mă doare foarte mult!

Thiago Silva și-a anunțat retragerea de la naționala Braziliei

Thiago Silva, Brazilia / Profimedia

Căpitanul Braziliei, Thiago Silva, și-a anunțat retragerea de la echipa națională după eliminarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar 2022, în fața Croației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thiago Silva încă visează să câștige un Campionat Mondial, însă din altă postură. Ca jucător, a anunțat că și-a încheiat aventura la națională.

CM 2022 | Thiago Silva și-a anunțat retragerea de la naționala Braziliei

„Din păcate, ca jucător, nu voi putea ridica această cupă. Cine știe, poate mai târziu, într-un alt rol.

În fotbal, depinzi de ce face cealaltă echipă şi ne-am confruntat cu o echipă de mare calitate. Poate am fi putut juca mai bine uneori, dar nu suntem obişnuiţi să suferim astfel de contraatacuri bine organizate.

Este cu adevărat trist, dar asta este. Trebuie să mergem înainte. Sunt mândru de ceea ce a făcut toată lumea, dar asta e fotbalul. E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi. Am experimentat deja dezamăgiri în viaţa mea, când eşuezi pentru un obiectiv atât de important, mă doare foarte mult”, a spus Thiago Silva, citat de TNT Sports Br.

Reclamă

Thiago Silva a adunat 112 apariții pentru naționala Braziliei, marcând șapte goluri. A jucat la patru Cupe Mondiale, în 2010, 2014, 2018 și 2022. În plus, a câștigat o Copa America și o Cupă a Confederațiilor.

Tite nu mai este selecționerul Braziliei

Tite nu mai este antrenorul naționalei Brazilei. Antrenorul și-a confirmat plecarea chiar la conferința de presă după eliminarea suferită în fața croaților.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și