Închide meniul

CM 2022 | Tite a confirmat că Neymar va evolua în Brazilia – Coreea de Sud! Anunţul momentului de la Campionatul Mondial

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 17:25

CM 2022 | Tite a confirmat că Neymar va evolua în Brazilia – Coreea de Sud! Anunţul momentului de la Campionatul Mondial

Neymar, achitat în dosarul de fraudă şi corpuţie

Neymar, în timpul unui meci pentru Brazilia/ Profimedia

Tite a confirmat faptul că Neymar va evolua în Brazilia – Coreea de Sud, partida din optimile turneului final din Qatar. Selecţionerul Selecao a declarat că starul sud-american s-a refăcut după accidentarea suferită în prima partidă de la Cupa Mondială, însă rămâne de văzut dacă va fi titularizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a ratat partidele cu Elveţia şi Camerun, după accidentarea suferită în partida de debut a Braziliei la turneul final din Qatar. Starul de la PSG şi-a forţat revenirea pe teren, şi astfel selecţionerul sud-americanilor se va putea baza pe serviciile sale în partida cu Coreea de Sud, din optimi.

Tite a confirmat că Neymar va juca în Brazilia – Coreea de Sud

Anunţul momentului de la Campionatului Mondial a fost făcut de Tite. Selecţionerul Braziliei a declarat că Neymar se va antrena normal, înaintea confruntării din optimi, şi astfel va fi în lot pentru partida care va avea loc luni seara.

Totodată, Tite a mai mărturirit că starul de la PSG ar putea începe chiar titular meciul cu asiaticii, dacă antrenamentul de duminică va decurge bine.

„Da, va fi apt pentru meci. Se va antrena cu noi în această după-amiază (n.r. duminică), şi dacă totul va decurge ca la carte, va juca.

Reclamă

Dacă va juca, înseamnă că este într-o condiţie fizică foarte bună, fiind gata să joace de la început, şi pe tot parcursul meciului, fără limite”, a declarat Tite, citat de reuters.com.

Tite a mai declarat faptul că Danillo va reveni şi el, odată cu Neymar, în lotul Brazilei. Fundaşul s-a accidentat tot în prima partidă de la Cupa Mondială, lipsind de la următoarele două.

Ultimele detalii despre revenirea lui Neymar, înainte de Brazilia – Coreea de Sud

Ultimele detalii despre revenirea lui Neymar au fost acordate înaintea duelului din optimile Campionatului Mondial, Brazilia – Coreea de Sud. Sud-americanul a fost prezent la antrenamente sâmbătă seara, iar medicul a dat verdictul după accidentarea sa.

Reclamă 4 / 0/3

L’Equipe anunţă faptul că Neymar va fi în lotul Braziliei pentru confruntarea din optimi, cu Coreea de Sud. Publicaţia franceză a notat faptul că brazilianul s-a antrenat alături de colegi încă de sâmbătă seara, şi rămâne de văzut dacă selecţionerul Tite va risca şi-l va titulariza în partida programată luni, la Campionatul Mondial.

Mai mult decât atât, medicul naţionalei Braziliei a confirmat, înaintea anunţului presei franceze, că Neymar are şanse să evolueze în partida din optimile turneului final mondial.

„În ceea ce-l priveşte pe Neymar, avem 72 de ore pentru a se recupera până la următorul meci. Începând de sâmbătă seara, el va putea reîncepe antrenamentele cu mingea, vom vedea cum va răspunde. În funcţie de starea sa, vom şti dacă va putea sau nu evolua în partida care va urma”, a declarat doctorul Rodrigo Lasmar, într-o conferinţă de presă, citat de digisport.ro.

Brazilia – Coreea de Sud, partida din optimile de finală ale turneului mondial din Qatar, va avea loc luni, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
  • Tite confirmă că Neymar va evolua în Brazilia – Coreea de Sud
  • Ce a declarat selecţionerul Braziliei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și