Închide meniul

CM 2022 | Tite, ultimele detalii despre starea lui Neymar: ”Asta este părerea mea”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2022, 15:09

CM 2022 | Tite, ultimele detalii despre starea lui Neymar: ”Asta este părerea mea”

CM 2022 | Tite, ultimele detalii despre starea lui Neymar

Neymar, în tricoul Braziliei / Profimedia Images

CM 2022 | Selecționerul Braziliei, Tite, a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia. Acesta speră să îi aibă pe starul lui PSG după partida cu Elveția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CM 2022 | Tite, ultimele detalii despre starea lui Neymar

Tite şi-a recunoscut „eroarea” că nu şi-a schimbat la timp jucătorul, dar şi-a exprimat optimismul, aşa cum făcuse după meciul cu Serbia. „Cred că Ney şi Danilo se vor întoarce, asta este părerea mea. La urma urmei, nu sunt medic.

Dar rapoartele medicale îmi dau speranţă pentru ambii jucători. Am crezut că accidentarea lui Danilo a fost mai puţin gravă, dar s-a schimbat. (…) Tot ce pot face este să-mi înlocuiesc jucătorii, să-i trimit la medic şi să-i duc la antrenament după aceea”, a spus antrenorul brazilian.

Neymar nu joacă împotriva Elveției

Neymar are o problemă cu ligamentele şi va fi indisponibil pentru partida cu Elveţia, a anunţat vineri Confederaţia braziliană de fotbal (CBF).

Neymar a suferit o entorsă în meciul de joi, împotriva Serbiei, iar examenele medicale au arătat că atacantul lui PSG are o problemă la ligamentele gleznei piciorului drept.

Reclamă

Alături de Neymar se află şi fundaşul Danilo, care a suferit şi el o entorsă.

Cum arată glezna lui Neymar, la două zile după accidentarea de la Cupa Mondială

Neymar a postat pe Instagram o imagini dură cu glezna sa, după accidentarea suferită în meciul Brazilia – Serbia 2-0, din grupa G de la Campionatul Mondial din Qatar.

Neymar a părăsit terenul în minutul 79, fiind înlocuit de Antony. Starul de la PSG a fost surprins ulterior plângând pe banca de rezerve, fiind înconjurat de coechipieri.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul a fost faultat dur de Nikola Milenkovic, fault după care s-a resimţit puternic. În ciuda contactului teribil, sârbul nu a fost sancţionat de către centralul iranian al partidei.

Instagram Neymar
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și