Închide meniul

CM 2022 | Veste bună pentru lusitani! Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele Portugaliei, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 21:14

CM 2022 | Veste bună pentru lusitani! Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele Portugaliei, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele Portugaliei, înainte Campionatului Mondial din Qatar

Cristiano Ronaldo, în timpul antrenamentelor Portugaliei/ Profimedia

Veste bună pentru lusitani, după ce Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamenetele Portugaliei, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Starul lui Manchester United s-a recuperat complet, după ce a suferit anumite probleme la stomac, în urmă cu câteva zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Campionatul Mondial, turneu ce va debuta pe 20 noiembrie. Pentru starul lusitan va fi ultima Cupă Mondială din carieră, acesta fiind singurul trofeu care-i lipseşte dintr-un palmares colosal.

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele Portugaliei, înaintea startului Campionatului Mondial din Qatar

Cristiano Ronaldo a fost surprins sâmbătă antrenându-se normal, alături de coechipierii din naţionala Portugaliei, anunţă The Sun. Lusitanul a lipsit timp de aproape o săptămână, după ce a acuzat anumite probleme la nivelul stomacului.

Starul de la Manchester United nu s-a aflat în lotul condus de Fernando Santos pentru partida amicală cu Norvegia, de joi. Lusitanii au terminat cu brio meciul care a marcat repetiţia finală, înainte de startul turneului final din Qatar. Portugalia s-a impus fără emoţii, scor 4-0.

Fără Cristiano Ronaldo la meciul amical din urmă cu două zile, colegul acestuia de la Manchester United, Bruno Fernandes, a făcut spectacol pentru Portugalia. Mijlocaşul a reuşit o „dublă”, în prima repriză.

Reclamă

Portugalia se află în Grupa H la Campionatul Mondial din Qatar, alături de Uruguay, Ghana şi Coreea de Sud. Primul meci al lusitanilor va fi pe 24 noiembrie, de la ora 18:00, împotriva Ghanei.

Cristiano Ronaldo, anunţ bombă: „Dacă Portugalia va câştiga Cupa Mondială, mă voi retrage!”

Cristiano Ronaldo a făcut un anunţ bombă, cu doar câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Starul portughez a spus că în cazul în care Portugalia va câştiga titlul mondial, atunci se va retrage.

Pe lângă atacurile brutale la adresa celor de la manchester United, Cristiano Ronaldo a vorbit în interviul acordat lui Piers Morgan şi despre viitorul său în fotbal. Ronaldo chiar a făcut un anunţ bombă.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a spus că se va retrage dacă va reuşi să câştige cu Portugalia titlul mondial.

”Sunt foarte optimist. Avem un antrenor fantastic (n.red. Fernando Santos), avem o generație bună de jucători. Va fi dificil, extrem de dificil, dar orice este posibil. Nu suntem favoriți. Cred că Franța, Spania, Argentina, Germania, Brazilia, Anglia sunt favorite.

Dacă Portugalia va ajunge în finală și va câștiga Cupa Mondială, mă voi retrage, sută la sută”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordar lui Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo va fi motivat 100% la turneul final din Qatar, şi încearcă să le transmită aceeaşi energie şi colegilor săi. Imediat după ce Fernando Santos a anunţat lotul Portugaliei pentru Cupa Mondială, CR7 a reacţionat pe reţelele sociale.

”Din nou, pregătiţi să ridicăm sus de tot numele Portugaliei! Sunt 26 de nume pe lista lui Fernando Santos, dar suntem toți acolo! Forța Portugalia!”, a transmis Cristiano Ronaldo.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și