Închide meniul

Edi Iordănescu, ironizat de Adrian Cristea după ce s-a întors din Qatar: „Nu a trecut de faza grupelor”

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 18:00

Edi Iordănescu, ironizat de Adrian Cristea după ce s-a întors din Qatar: „Nu a trecut de faza grupelor

Edi Iordănescu, ironizat de Adrian Cristea

Edi Iordănescu, într-un meci pe banca echipei naționale / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Adrian Cristea, ironii la adresa lui Edi Iordănescu
  • Ce mesaj a postat „Prinţul”

Adrian Cristea l-a ironizat pe Edi Iordănescu, după ce selecţionerul a revenit din Qatar. „Prinţul” a oferit o reacţie savuroasă, pe contul oficial de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iorădnescu a asistat la partidele Elveţiei, de la Cupa Mondială, naţională care este calificată în optimile turneului final. Elveţia va fi adversara României în preliminariile EURO 2024.

Adrian Cristea l-a ironizat pe Edi Iorănescu, după ce selecţionerul a revenit din Qatar

Adrian Cristea nu s-a putut abţine şi a fost ironic la adresa selecţionerului, după ce Iordănescu s-a întors de la Cupa Mondială. Fiul lui Anghel Iordănescu s-a întors din Qatar chiar înainte ca faza optimilor să debuteze, iar „Prinţul” a avut o reacţie spumoasă legată de acest aspect.

Reclamă

„Edi Iordănescu s-a întors ieri din Qatar. Nici ca spectator nu a reușit să treacă de faza grupelor!”, se arată în mesajul transmis de Adrian Cristea, pe contul oficial de Instagram. 

Reclamă

De-a lungul carierei sale, Adrian Cristea a evoluat în nouă partide pentru echipa naţională, ultima în 2011. Debutul său a avut loc în 2007, când selecţioner era Victor Piţurcă.

Edi Iordănescu a tras concluziile, după ce a fost la Campionatul Mondial

Edi Iordănescu a tras concluziile, după ce a fost la Campionatul Mondial. Selecționerul naționalei României a fost în Qatar și a urmărit de pe stadion 12 meciuri din faza grupelor. La revenirea în România, Iordănescu s-a arătat extrem de încrezător că îi poate duce pe „tricolori” la EURO 2024.

În plus, selecționerul „tricolorilor” a caracterizat Elveția drept o „forță”. Viitoarea adversară a României s-a calificat în optimile Campionatului Mondial după ce a încheiat pe locul 2 într-o grupă cu Brazilia, Camerun și Serbia.

Reclamă 4 / 0/3

„Când ieși dintr-o grupă cu Brazilia, Camerun și Serbia, poți să zici că e o forță. Noi avem drumul nostru și trebuie să ne uităm în față. Să facem ce trebuie, să avem strategia corectă, să înțelegem ce avem de făcut, să muncim, să fim mai buni. Sunt sigur că dacă vom face asta, vom fi la european, indiferent că va fi de pe locul 1 sau locul 2.

Nu ne-a speriat nimic (n.r. – la Mondial), e fotbal, până la urmă, cine muncește, cine își ridică nivelul, din toate punctele de vedere, are dreptul să emită pretenții. Eu sunt sigur că vom emite pretenții. Sunt sigur că vom face pași importanți și să dea Dumnezeu să ne calificăm.

Pentru mine, targetul principal a fost Elveția, dar a fost o oportunitate să văd 12 jocuri, în cinci zile pline. E un record și pentru mine să le văd live, la televizor am tot văzut.

A fost o experiență să vezi cei mai importanți jucători ai planetei. Antrenori, culturi diferite, strategii, abordări diferite, am văzut o preocupare pentru un fotbal pozitiv. Am văzut echipe cu jucători puternici, care duc duelul, care înțeleg că e important să rezolvi individual lucrurile, ca în același timp să le poți rezolva și colectiv.

Nu am o favorită. A fost deja o surpriză mare, cu eliminarea Germaniei. Au mai fost câteva surprize mici. Sunt patru sau cinci echipe favorite, cred că nu vor mai fi surprize. Încet, încet, echipele cele mai puternice își vor croi drumul spre semifinale și finală”, a declarat Edi Iordănescu, la aeroport, la revenirea în România.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”