Închide meniul

CM 2022 | Germania – Japonia 1-2. ULUITOR! Niponii au răpus campioana din 2014. Rezultat de necrezut la Mondialul din Qatar

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 noiembrie 2022, 16:59

CM 2022 | Germania – Japonia 1-2. ULUITOR! Niponii au răpus campioana din 2014. Rezultat de necrezut la Mondialul din Qatar

Japonia, victorie incredibilă cu Germania la CM 2022

Bucuria japonezilor după golul marcat împotriva Germaniei / Profimediaimages

Germania – Japonia 1-2, în grupa E de la Campionatul Mondial din Qatar. Un nou rezultat şoc la turneul final. Starurile lui Hansi Flick au condus la pauză, dar niponii au făcut o a doua repriză incredibilă şi au întors rezultatul în decurs de opt minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilkay Gundogan a deschis scorul în minutul 33, din penalty. În prelungirile primei reprize a marcat şi Havertz, dar golul nu a fost validat. Selecţionerul Japoniei a făcut cinci schimbări. I-a trimis pe teren pe Minamonio şi Doan, iar aceştia au contribuit la golul egalării. Doan a făcut 1-1 în minutul 75. Pe final a marcat şi un alt jucător intrat pe teren după pauză. Asano a reuşit golul victoriei, în minutul 83.

LIVE TEXT Germania – Japonia 1-2

Min. 83: GOOOLLL! Germania – Japonia 1-2! ULUITOR! „Samuraii” au marcat din nou. Asano a fost scăpat din marcaj, a intrat în careu şi a şutat la colţul scurt. Mingea s-a dus sub transversală!

Min. 75: GOOOLLL! Germania – Japonia 1-1! Minamono a trimis în faţa porţii, Neuer a respins, dar mingea a ajuns la Doan care a trimis-o în poartă!

Min. 70: Triplă ocazie a starurilor lui Hansi Flick. Japonezii au scos in extremis!

Reclamă

Min. 60: Ocazie uriaşă a Germaniei! Gundogan a şutat din marginea careului, dar mingea a lovit bara!

Min. 60: Ocazie uriaşă pentru Germania! Gundogan a pătruns în careu, însă şutul său a lovit bara!

Min. 45+5: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+4: GOOL anulat pentru Germania! Havertz se afla în poziţie de offside.

Min. 33: GOOOL Germania! Gundogan a deschis scorul din din penalty. Raum a fost cel care a obţinut penalty-ul.

Min. 8: Gol anulat pentru Japonia! Maeda a trimis mingea în poartă, însă acesta se afla în poziţie de offside.

Min. 1: A început partida.

LIVE TEXT Germania – Japonia – echipele de start

Germania: Neuer – Sule, Rudiger, Schlotterbeck, Raum – Kimmich, Gundogan – Muller, Musiala, Gnabry – Havertz

Selecționer: Hansi Flick

Japonia: Gonda – Sakai, Yoshida, Itakura, Nagatomo – Endo, Tanaka – Ito, Kamada, Kubo – Maeda

Reclamă

Selecționer: Hajime Moriyasu

Germania – Japonia LIVE TEXT – echipe probabile

Marele absent la debutul Germaniei la Campionatul Mondial din Qatar este Leroy Sane. Sane a lipsit de la antrenamentul germanilor din cauza unei accidentări la genunchi. În schimb, Niclas Fullkrug, care de câteva zile suferea de gripă, a revenit la antrenamente.

Germania: Neuer- Kehrer, Rudiger, Suele, Raum – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Musiala, Havertz – Muller

Selecționer: Hansi Flick

Japonia: Gonda – Sakai, Yoshida, Tomiyasu, Nagatomo – Endo – Ito, Kamada, Tanaka, Minamino – Asano

Selecționer: Hajime Moriyasu

Japonia vrea să producă o nouă mare surpriză la Camapionatul Mondial

Selecţionerul Japoniei, Hajime Moriyasu, şi-a exprimat respectul faţă de selecţionata Germaniei înaintea meciului de miercuri, prevăzut în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, o echipă pe care a considerat-o un model pentru formaţia sa, dar va încerca să câştige duelul de la Ar Rayyan, transmite DPA.

‘Germania are rolul unui model pentru noi, asta nu s-a schimbat niciodată. Japonia, pe de altă parte, este în dezvoltare”, a declarat Moriyasu, marţi, cu prilejul unei conferinţe de presă.

Selecţionerul Japoniei speră într-o evoluţie bună la acest Mondial, care să aducă o calificare cel puţin în optimile de finală: ”Am dori să ajungem în optimi sau chiar să mergem mai departe. Asta ar însemna atunci că am făcut istorie. Veţi vedea echipa de start mâine. Vom încerca să câştigăm, iar pentru a câştiga am ales o formulă de start care credem noi că are o şansă pentru a reuşi asta”, a spus selecţionerul nipon.

Japonia a atins de trei ori faza optimilor la un Mondial, în 2002, pe teren propriu, în 2010 (Africa de Sud) şi în 2018 (Rusia).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și