Închide meniul

Kyros Vassaras a comentat prezenţa „rezervei” Istvan Kovacs la CM 2022. „Nimeni nu a ştiut ce arbitri vor arbitra acolo”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 ianuarie 2023, 15:15

Kyros Vassaras a comentat prezenţa „rezervei Istvan Kovacs la CM 2022. „Nimeni nu a ştiut ce arbitri vor arbitra acolo

Kyros Vassaras a comentat prezenţa "rezervei" Istvan Kovacs la CM 2022.

Kyros Vassaras, în timpul unui interviu / Antena Sport

Kyros Vassaras susţine că prezenţa lui Istvan Kovacs la CM 2022 din Qatar a fost un succes pentru arbitrajul românesc. Asta chiar dacă centralul nostru nu a arbitrat niciun meci, fiind rezervă la 8 partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Kovacs a plecat cu 70.000 de euro din Qatar, doar pentru participare. Ulterior, Kovacs a mai încasat câte 2.500 de euro pentru fiecare partidă la care a fost delegat, ajungând la un total de 20.000 de euro.

Kyros Vassaras a comentat prezenţa „rezervei” Istvan Kovacs la CM 2022

„Nimeni nu a ştiut ce arbitri vor arbitra acolo. La Mondial merg cei mai buni arbitri din lume, cei mai buni arbitri din Europa, iar trioul nostru a fost acolo, iar asta e un succes. Nu sunt dezamăgit, pentru că să fii în cea mai mare competiţie a lumii e un succes”, a spus Kyros Vassaras.

Nici Kovacs nu a fost supărat că nu a prins niciun minut pe teren, la CM 2022 din Qatar. ”Ne-am pregătit exemplar când am ajuns în Qatar, atât eu și colegii mei, cât și ceilalți arbitri selectați în lotul pentru Mondial. Pur și simplu a fost o decizie a celor din Comisia de Arbitri FIFA, pe care noi am respectat-o.

Pentru noi, faptul că am putut participa a fost o onoare. Oricine își dorește la centru, dar am căpătat experiență care ne va ajuta la următoarele turnee finale”, a spus Istvan Kovacs, pentru frf.ro.

Reclamă

Adrian Porumboiu, şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci la Mondial

Adrian Porumboiu s-a arătat şocat că Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a arbitrat niciun meci la Campionatul Mondial din Qatar.

„În momentul în care sunt delegați și cei doi asistenți ai lui nu stă în picioare varianta că a fost chemat acolo doar ca arbitru suport. Mi se pare neverosimil la nivelul UEFA și FIFA… Trebuia să-l delege și pe el. Astfel de greșeli mi se par de neacceptat.

Depinde și de pregatirea pe care a avut-o în timpul competiției, dar Kovacs este printre primii trei-patru care sunt acolo. A fost preferatul meu Kovacs.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă a fost selecționat, trebuia să arbitreze. Mi-e greu să cred că va conduce un meci din fazele superioare, dacă el n-a fost delegat la vreun meci din grupe”, a spus Adrian Porumboiu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și