Închide meniul

Lionel Messi, anunțul care a întristat lumea fotbalului: „Qatar 2022 va fi ultimul meu Mondial!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 octombrie 2022, 19:27

Lionel Messi, anunțul care a întristat lumea fotbalului: „Qatar 2022 va fi ultimul meu Mondial!

Lionel Messi nu va mai participa la alt Mondial după Qatar

Lionel Messi, într-un meci pentru Argentina / Profimedia

Lionel Messi a anunțat că Campionatul Mondial din Qatar 2022 va fi ultimul pentru el la naționala Argentinei, alături de care speră să ridice trofeul de campion la finalul turneului din această toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a confirmat într-un interviu acordat unui canal TV sud-american, Star+, faptul că 2022 va fi ultima Cupă Mondială la care va participa ca jucător:

Lionel Messi a anunțat că Campionatul Mondial din Qatar 2022 va fi ultimul pentru el la naționala Argentinei

”Va fi aceasta ultima mea Cupă Mondială! Sigur că da. Mă simt bine din punct de vedere fizic. Am avut în început de sezon foarte bun, care anul trecut mi-a lipsit, dar decizia a fost luată şi Qatar 2022 va fi ultima mea Cupă Mondială”, a declarat Messi.

Jucătorul argentinian de la PSG are în acest sezon opt goluri marcate şi opt pase de gol.

Lionel Messi (35 de ani) va disputa, în Qatar, cel de-al cincilea turneu final de Cupă Mondială din carieră, după cele din 2006, 2010, 2014 şi 2018.

Reclamă

Lionel Messi, înapoi la Barcelona din vara lui 2023

Lionel Messi va reveni la Barcelona, după două sezoane petrecute la PSG. Acesta este anunţul momentului în presa internaţională. Starul argentinian este aşteptat înapoi pe Camp Nou în vara viitoare, când îi va expira înţelegerea cu trupa din capitala Franţei.

Lionel Messi se pare că va reveni la echipa unde a evoluat de-a lungul întregii sale cariere, până la transferul la PSG. Aceasta este ştirea care ţine capul de afiş pe mai multe site-uri importante de sport din Europa, precum dailymail.co.uk.

Anunţul a fost făcut de Veronica Brunati, jurnalistă din Argentina. Aceasta mai susţine că jucătorul va reveni oficial la Barcelona începând cu 1 iulie, atunci când va rămâne liber de contract după despărţirea de parizieni.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a oferit răspunsul despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona

Xavi a dezvăluit că zvonurile legate de o posibile revenire a lui Lionel Messi la trupa la care s-a consacrat îi dăunează fotbalistului, şi a evitat să ofere un răspuns clar despre ce se va întâmpla din vară.

Managerul catalanilor a declarat, totodată, că întreaga suflare blaugrana îl apreciază enorm pe starul argentinian.

„Cât despre Leo, să vedem ce se va întâmpla, dar nu este timpul potrivit să vorbim despre el. Îl iubim foarte mult, dar nu îi facem o favoare să vorbim despre asta. Trebuie să-l lăsăm să se bucure de timpul petrecut la Paris”, a declarat Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
  • Lionel Messi, anunțul care a întristat lumea fotbalului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și