Închide meniul
Foto

Lionel Messi s-a întors în Argentina, campion mondial, la 2 noaptea! Nebunie la Buenos Aires! A fost declarată zi liberă pentru sărbătoare

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 decembrie 2022, 8:41

Lionel Messi s-a întors în Argentina campion mondial, la 2 noaptea! Campionii mondiali argentinieni au sosit, luni noapte (ora locală 02.21), la Buenos Aires, urmând ca de la aeroport să meargă la baza de antrenament a naţionalei, iar în cursul zilei de marţi vor sărbători alături de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 09.25: Echipa Argentinei a ajuns la baza de antrenamente din Buenos Aires. Urmează petrecerea de la Obelisc de la prânz.

Update 08:43: Jucătorii Argentinei merg spre cantonament într-un autobuz descoperit și sunt înconjurați de zeci de mii de oameni.

Cu această ocazie, în Argentina a fost declarată zi liberă, doar instituţiile statului şi băncile urmând să fie deschise până la ora locală 12.00.

Reclamă

Messi a coborât din avion cu cupa mondială în mână, alături de selecționerul Lionel Scaloni și de ceilalți jucători care au reușit triumful suprem în Qatar.

Lionel Messi s-a întors în Argentina campion mondial, la 2 noaptea

Naţionala Argentinei a plecat luni din Qatar şi a efectuat o escală la Roma.

Conform imaginilor televizate, după ce au coborât din avion, jucătorii au urcat într-un autobuz descoperit, care îi va duce la baza de antrenament, unde vor sta peste noapte, iar apoi vor merge la Obelisc, locul de sărbătoare a fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina a învins-o la lovituri de departajare pe Franţa

Argentina – Franța 3-3 (4-2 d.l.d). Argentina este câştigătoarea Campionatului Mondial din 2022. Lionel Messi a câştigat singurul trofeu care îi mai lipsea după ce a reuşit o “dublă” de senzaţie în finala cu Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Angel Di Maria a impresionat în startul finalei. Fotbalistul lui Juventus a fost de neoprit de fundaşii lui Didier Deschamps. În minutul 22, Angel “Di Magia” a scos un penalty, după ce a fost faultat de Dembele. Lionel Messi a executat de la 11 metri şi a deschis scorul pe Lusail Iconic Stadium.

Di Maria nu s-a oprit şi a reuşit să îşi treacă şi el numele pe tabelă, până la pauză. A finalizat un contraatac “fulger” al Argentinei. Servit ideal de Mac Allister, extrema stânga nu i-a dat nicio şansă lui Lloris.

Când fanii Franţei îşi pierduseră orice speranţă s-a făcut remarcat Kylian Mbappe. Kolo Muani a fost faultat în careu de Otamendi, iar starul lui PSG a redus din diferenţă, în minutul 80. La faza imediat următoare, Mbappe a restabilit egalitatea. Kylian a înscris superb, în minutul 81, şi a trimis meciul în prelungiri.

În minutul 109, Messi a dus-o din nou pe Argentina în avantaj. Golul a fost validat cu VAR şi s-a declanşat sărbătoarea în rândul fanilor “pumelor”. Mbappe nu a fost de acord şi a reuşit hat-trick-ul în minutul 117.

Meciul fabulos s-a decis, în cele din urmă, la lovituri de departajare. Messi şi Mbappe au marcat de la 11 metri. Coman şi Tchouameni au ratat şi au făcut-o pe Argentina campioană mondială.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și