Închide meniul

Mantia purtată de Lionel Messi, la mare căutare: „Îți ofer 1 milion de dolari!”. Cine i-a făcut oferta nebună

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 decembrie 2022, 17:09

Mantia purtată de Lionel Messi, la mare căutare: „Îți ofer 1 milion de dolari!. Cine i-a făcut oferta nebună

Lionel Messi a câștigat în premieră Cupa Mondială

Lionel Messi a câștigat în premieră Cupa Mondială / Profimedia

Mantia purtată de Lionel Messi se află la mare căutare. Starul argentinian a ridicat Cupa Mondială deasupra capului în timp ce purta o mantie semi-transparentă, de culoare neagră și cu margini aurii, iar imaginile au intrat în istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La festivitatea de premiere, Messi a primit din partea Emirului din Qatar un bisht, o mantie tradițională din zona arabă, care simbolizează un gest suprem de respect.

Mantia purtată de Lionel Messi, la mare căutare: „Îți ofer 1 milion de dolari!”

Lionel Messi a acceptat gestul, iar imaginile s-au viralizat în timp record. Decizia căpitanului Argentinei a atras un val uriaș de reacții, unele pozitive, altele negative.

Printre cei care au reacționat se numără și Ahmed Al Barwani, un parlamentar din Oman. Acesta i-a oferit lui Messi 1 milion de dolari în schimbul mantiei purtate la ceremonia de după finala Campionatului Mondial.

„Te felicit pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar. Bisht-ul arab reprezintă un simbol al cavalerismului și al înțelepciunii. Îți ofer un milion de dolari în schimbul acelui bisht”, a spus Ahmed Al Barwani, potrivit thenationalnews.com.

Reclamă

Ahmed Al Barwani a mai precizat că este dispus să negocieze suma respectivă, echivalentă cu salariul săptămânal încasat de Lionel Messi la PSG, pentru „a ne ajuta să retrăim acel moment de mândrie”.

Mantia făcută celebră de Lionel Messi a costat 2.000 de dolari.

„La început nu ne-am dat seama că acel bisht care ni s-a cerut va fi pentru campionii mondiali. M-am simțit mândru când am realizat că magazinul nostru a fost prima alegere a oficialilor pentru crearea mantiei care îi este oferită vedetei Cupei Mondiale”, a explicat Muhammad Abdullah Al-Salem, croitorul din Qatar care a produs bisht-ul purtat de Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Scrisoarea emoționantă primită de Lionel Messi de la Enzo Fernandez

În spațiul public a apărut scrisoarea emoționantă primită de Lionel Messi în 2016 de la Enzo Fernandez, colegul său de la naționala Argentinei, care a avea doar 15 ani când i-a scris starului argentinian.

În 2016, Lionel Messi anunța o decizie șoc pentru lumea fotbalului: retragerea de la echipa națională. Se întâmpla după ce Argentina pierdea a doua finală consecutivă de Copa America, în fața lui Chile, la penalty-uri. Enzo Fernandez avea atunci doar 15 ani și era junior la River Plate.

Ca să-și vadă idolul din nou jucând pentru țara sa, Enzo Fernandez a scris atunci o scrisoare emoționantă adresată lui Lionel Messi.

„Cum o să te convingem, dacă suntem dezastruoși? Cum o să te convingem? Nu am avut niciodată 1% din presiunea pe care o ai pe umerii tăi. Te trezești dimineața, te uiți în oglindă și știi că peste 40 de milioane de oameni își doresc să fii perfect și este ridicol că s-a ajuns aici.

Cum o să te convingem? Dacă nu reușim să înțelegem că ești o ființă umană, o persoană cu un talent incomparabil, cel mai bun jucător de pe planetă, dar până la urmă o persoană.

Cum o să te convingem? Dacă nu ne oprim o clipă să ne dăm seama că nu ești responsabil pentru furia pe care ne-o provoacă înfrângerile, care de multe ori are mai mult de-a face cu propriile noastre frustrări care se reflectă acolo. Să ne uităm în oglindă și să ne întrebăm dacă cerem de la noi înșine 1% din ceea ce cerem de la acest om pe care nici nu-l cunoaștem.

Fă ce vrei, Lionel, dar te rog gândește-te să rămâi. Rămâi și distrează-te… într-o lume de presiuni ridicole, ei reușesc să scoată din joc cel mai nobil lucru, distracția”, a scris Enzo Fernandez.

Reclamă

Recomandări
  • Mantia purtată de Lionel Messi, la mare căutare: „Îți ofer 1 milion de dolari!”
  • Cine i-a făcut oferta nebună

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și