Închide meniul
Foto

Marius Șumudică a declanșat fiesta alături de jucătorii lui Al-Raed, după Argentina – Arabia Saudită 1-2: „Să vorbească mai frumos despre fotbalul de aici!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 noiembrie 2022, 17:15

Marius Șumudică a declanșat fiesta alături de jucătorii lui Al-Raed, după Argentina – Arabia Saudită 1-2: „Să vorbească mai frumos despre fotbalul de aici!”

Marius Șumudică antrenează Al-Raed din această vară

Marius Șumudică antrenează Al-Raed din această vară

Marius Șumudică a declanșat fiesta alături de jucătorii de la Al-Raed, după șocul Argentina – Arabia Saudită 1-2, de la Cupa Mondială din Qatar. Antrenorul român și elevii săi de la formația arabă au făcut show pe terenul de antrenament, după victoria istorică obținută de naționala lui Herve Renard în fața lui Lionel Messi&Co.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a avut un mesaj special pentru fotbalul din Arabia Saudită, după succesul răsunător de la Mondial.

Marius Șumudică a declanșat fiesta alături de jucătorii de la Al-Raed, după meciul Argentina – Arabia Saudită 1-2!

Jucătorii lui Marius Șumudică au început petrecerea chiar pe teren, după ce țara lor a obținut cea mai importantă victorie din istorie, la Campionatul Mondial din Qatar.

Fotbaliștii arabi au dansat și au cântat pe ritmuri tradiționale la ultimul antrenament al lui Al-Raed, iar antrenorul român i-a acompaniat. „Șumi” i-a întâmpinat pe teren și a dansat alături de ei, spre amuzamentul uriaș al jucătorilor (VEZI GALERIA FOTO).

Jucătorii lui Al-Raed au pus muzică la boxe și s-au filmat în timp ce dansau unul în spatele celuilalt, sărbătorind succesul incredibil al naționalei lor.

Reclamă
Marius Șumudică, bucurie alături de jucătorii lui Al-Raed
Marius Șumudică este antrenorul lui Al-Raed

Marius Șumudică a preluat Al-Raed în vară. Tehnicianul român a înregistrat 3 victorii și 5 înfrângeri în 8 meciuri.

Șumudică, anunț clar după ce Arabia Saudită a răpus Argentina: „Ar trebui să le fie rușine!”

Marius Șumudică a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalului din Arabia Saudită și s-a arătat extrem de mândru că activează acolo. În plus, fostul antrenor al Rapidului le-a transmis un mesaj acid celor care consideră că nivelul din fotbalul arab este scăzut.

„Ar trebui să le fie rușine celor care scriu că antrenorii români se duc să lucreze la cămile, să antreneze cămile. Să-și ceară scuze și să vorbească mai frumos despre fotbalul din Saudia.

Reclamă 4 / 0/3

A învins astăzi o echipă bine pregătită, formată numai din jucători locali, toți în Saudia. Forța grupului a învins orice individualitate, în speță, azi, Messi. Am observat sacrificiu, dorință, s-a observat valoarea campionatului saudit.

Numai eu știu câți antrenori se chinuie să ajungă în Saudia. Șumudică, la cămile… păi, eu antrenez într-o țară cu baze de pregătire, cu infrastructură făcută de Guvern.

Am avut azi doi jucători pe care i-am avut la Shabab, nr 17, Hassan Tambakti (23 de ani), fundașul central care a scos mingi incredibile, cel mai bun de pe teren, și numărul 18, Nawaf Al Abed, care a intrat pe parcurs, dar care la 33 de ani a arătat ce valoare are. Când am ajuns eu la Shabab el nici nu juca acolo.

Sunt mândru că am lucrat cu acești jucători. Asta înseamnă Saudia”, a spus Marius Șumudică, pentru Digisport.

Recomandări
  • Marius Șumudică a declanșat fiesta alături de jucătorii de la Al-Raed, după Argentina – Arabia Saudită 1-2
  • „Să vorbească mai frumos despre fotbalul de aici!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și