Închide meniul

Paulo Dybala a revenit pe teren, cu o săptămână înainte de Cupa Mondială din Qatar! Veste excelentă pentru naționala Argentinei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 18:01

Paulo Dybala a revenit pe teren, cu o săptămână înainte de Cupa Mondială din Qatar! Veste excelentă pentru naționala Argentinei

Paulo Dybala a revenit pe teren, după accidentarea suferită în octombrie

Paulo Dybala a revenit pe teren, după accidentarea suferită în octombrie / Profimedia

Paulo Dybala a revenit pe teren la AS Roma, cu o săptămână înainte de Cupa Mondială din Qatar. Starul argentinian a suferit o accidentare la începutul lunii octombrie, iar prezența sa la Mondialul din această iarnă a fost pusă sub semnul întrebării. Dybala a fost inclus în lot de selecționerul „Pumelor”, Lionel Scaloni, chiar dacă nu se știa 100% dacă va fi apt pentru turneul final din perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Jose Mourinho anunțase, după accidentare, că există șanse mici ca Dybala să mai joace în acest an.

Paulo Dybala a revenit pe teren, cu o săptămână înainte de Cupa Mondială din Qatar!

Până la urmă, atacantul de 28 de ani s-a recuperat și a revenit pe teren la meciul AS Roma – Torino 1-1, din Serie A.

Paulo Dybala a fost introdus pe teren în minutul 70 al partidei de pe Stadio Olimpico. Argentinianul a lipsit 8 meciuri din cauza accidentării suferite la coapsă, în repriza a doua a duelului cu Lecce, din etapa a 9-a a campionatului Italiei.

Reclamă

Cum arată lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Argentina a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022. A fost convocat și Paulo Dybala, cel care lipsise de mai bine de o lună, fiind accidentat.

Pe lângă vedeta Lionel Messi, Argentina va mai juca în atac cu Lautaro Martinez și Angel Di Maria.

Argentina se află în grupa C la Cupa Mondială din Qatar, alături de Polonia, Mexic și Arabia Saudită. Naționala „Pumelor” va debuta la turneul final pe 22 noiembrie, împotriva Arabiei Saudite.

Reclamă 4 / 0/3

Portari: Emiliano Martinez (Aston Villa), Geronimo Rulli (Villarreal), Franco Armani (River Plate)

Fundași: Nahuel Molina (Atletico Madrid), Gonzalo Montiel (Sevilla), Cristian Romero (Tottenham), German Pezzella (Betis), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Marcos Acuna (Sevilla), Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon), Juan Foyth (Villarreal)

Mijlocași: Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Leandro Paredes (Juventus), Alexis Mac Allister (Brighton), Guido Rodriguez (Betis), Alejandro Gomez (Sevilla), Enzo Fernandez (Benfica), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen)

Atacanți: Angel Di Maria (Juventus), Lautaro Martinez (Inter), Julian Alvarez (Manchester City), Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Joaquin Correa (Inter), Paulo Dybala (AS Roma), Lionel Messi (PSG)

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și