Închide meniul

Paulo Dybala, după parada nebună a Argentinei, de la Buenos Aires: „Sunt mort! Cred că în ultimele trei zile am dormit cinci ore”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 decembrie 2022, 14:06

Paulo Dybala, după parada nebună a Argentinei, de la Buenos Aires: „Sunt mort! Cred că în ultimele trei zile am dormit cinci ore

Paulo Dybala, după parada nebună a Argentinei, de la Buenos Aires

Paulo Dybala, cu cupa mondială în mână / Profimedia Images

Paulo Dybala a vorbit după parada nebună a Argentinei, de la Buenos Aires. La Joya a dezvăluit că nu a dormit aproape deloc de la victoria cu Franţa, care a adus cupa mondială „Pumelor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproape 5 milioane de argentinieni au ieşit pe străzile din Buenos Aires pentru a sărbători al treilea titlu mondial din istoria ţării. Jucătorii au fost evacuaţi cu elicopterele.

Paulo Dybala, după parada nebună a Argentinei, de la Buenos Aires

„Sunt mort! Cred că în ultimele trei zile am dormit cinci ore. Ultimele două zile au fost incredibile. Am visat la asta toată viaţa mea. Toţi care ne-am născut într-o ţară care trăieşte pentru fotbal visăm la aşa ceva. Nu există cuvinte.

A fost o zi pe care nu o vom uita, pentru felul în care argentienii ne-au făcut să ne simţim. Chiar dacă am fost departe, i-am simţit aproape pe argentinieni. Ştiam că nu putem să îi dezamăgim. Acum, trebuie să ne bucurăm, pentru că suntem campioni mondiali”, a spus Dybala, citat de tycsports.com.

Dybala: Martinez mi-a zis să bat penalty-ul pe mijlocul porţii

Dybala a bătut pe mijlocul porţii al doilea penalty al Argentinei din finala cu Franţa. Jucătorul Romei a ascultat de portarul Emiliano Martinez.

Reclamă

„Adevărul este că atunci când m-a chemat antrenorul, ştiam că intru pentru penalty-uri. A trebuit să fiu cât de calm am putut. Nu e uşor, pentru că nu joci în fiecare zi o finală de campionat mondial.

Mi-a luat mult timp să ajung unde era mingea. Am vorbit cu Dibu (n.r. – Emiliano Martinez), m-a sfătuit să execut pe mijlocul porţii, pentru că ei rataseră. Eu voiam să bat pe colţ, dar colegul mi-a spus că dacă bat puternic pe mijlocul porţii nu pot da greş”, a mai spus La Joya.

Momente uluitoare la parada de la Buenos Aires!

Momente uluitoare la parada de la Buenos Aires, în care Argentina a sărbătorit titlul mondial cucerit în Qatar. Unul dintre cei cinci milioane de fani a oferit un episod care spune totul despre cum trăiesc argentinienii fotbalul.

Reclamă 4 / 0/3

Un bărbat a fost luat cu targa, în timpul sărbătorii, dar asta nu l-a împiedicat să participe în continuare la bucuria produsă de un trofeu aşteptat de fanii pumelor de 36 de ani.

Astfel, bărbatul cărat cu targa a fost surprins în timp ce dă din mână şi scandează. El a demonstrat astfel că nimic nu îi poate opri pe sud-americani să se bucure de triumful suprem al lui Messi şi compania.

Pe de altă parte, parada din Buenos Aires a Argentinei s-a lăsat cu 21 de răniți și 14 arestați. Cel puţin 21 de reprezentanţi ai forţelor de ordine au fost răniţi, marţi seară, în urma incidentelor cu fanii de la Obelisc, la Buenos Aires, după defilarea campionilor mondiali, informează Clarin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și