Închide meniul

Reece James nu a renunţat la Cupa Mondială! Mesajul pentru selecționerul Angliei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 11:06

Reece James nu a renunţat la Cupa Mondială! Mesajul pentru selecționerul Angliei

Reece James nu a renunţat la Cupa Mondială!

Reece James nu a renunţat la Cupa Mondială! / Profimedia Images

Reece James nu a renunţat la Cupa Mondială! În ciuda accidentării la genunchi contractată pe 11 octombrie la meciul cu AC Milan (2-0), fundaşul lui Chelsea vrea să facă parte din lotul Angliei pentru competiția din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezul a promis că va „face totul” pentru a fi pregătit înainte de anunţarea listei de către antrenorul Gareth Southgate.

Reece James nu a renunţat la Cupa Mondială!

”Voi face totul pentru a fi pregătit înaintea listei antrenorului (Gareth Southgate). Va trebui să muncesc din greu în următoarele săptămâni, o să văd unde sunt in ziua anuntului. […] Voi face tot ce pot”, a spus el.

Reece James (22 de ani) s-a accidentat la genunchi în meciul cu AC Milan, disputat luna aceasta în Liga Campionilor, şi va fi indisponibil pentru o perioadă de opt săptămâni, preciza gruparea engleză în comunicatul publicat cu două săptămâni în urmă.

Anunțul oficial făcut de Chelsea

”În urma accidentării la genunchi, Reece a fost tratat de departamentul medical al clubului, iar în weekend a consultat un specialist. După examinare, Reece va urma un program de reabilitare şi se aşteaptă ca el să fie absent de pe teren o perioadă de opt săptămâni”, a indicat Chelsea.

Reclamă

Cupa Mondială din Qatar va lua startul în data de 20 noiembrie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și