Închide meniul

Şeicul lui PSG, în extaz! Nasser Al-Khelaifi: „Suntem cel mai bun club de la Campionatul Mondial”. Cu cine va ţine în finală

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2022, 9:42

Şeicul lui PSG, în extaz! Nasser Al-Khelaifi: „Suntem cel mai bun club de la Campionatul Mondial. Cu cine va ţine în finală

Şeicul lui PSG, în extaz! Nasser Al-Khelaifi: "Suntem cel mai bun club de la Campionatul Mondial"

Nasser Al-Khelaifi este preşedintele lui PSG / Profimediaimages

  • Nasser Al-Khelaifi, anunţ înaintea finalei Argentina – Franţa
  • Lionel Messi se va duela cu Kylian Mbappe

Şeicul lui PSG este în extaz după ceea ce a văzut la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Nasser Al-Khelaifi este convins că jucătorii pe care îi are la echipa de club au fost cei mai buni de la turneul final. I-a felicitat pe Kylian Mbappe şi Lionel Messi înaintea finalei în care unul dintre ei va deveni campion mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Argentina – Franţa are şi o altă miză pentru Messi şi Mbappe. Amândoi sunt în luptă şi pentru titlul de golgheter al CM 2022. Au înscris câte cinci goluri, cu unul mai mult decât Julian Alvrez şi Olivier Giroud.

Şeicul lui PSG, în extaz înaintea finalei CM 2022

Chiar dacă Messi ar putea câştiga în premieră Cupa Mondială, Nasser Al-Khelaifi a recunoscut că va fi fanul Franţei în finală. Îi ţine pumnii lui Mbappe să aducă trofeul la Paris.

Reclamă

În acest moment, îi am pe cei mai buni doi jucători din lume, Kylian Mbappe şi Leo Messi. Fiecare dintre ei a înscris cinci goluri. Fotbaliştii de la PSG au marcat, în total 13 goluri. Suntem cel mai bun club de la Cupa Mondială„, a declarat Nasser Al-Khelaifi într-un interviu, potrivit mundodeportivo.com.

Preşedintele liderului din Franţa va purta negocieri cu Lionel Messi pentru prelungirea contractului. Şeicul din Qatar a declarat că o decizie finală în cazul starului argentinian se va lua după încheierea turneului final.

Reclamă

Nasser Al-Khelaifi a declarat că Lionel Messi este fericit pe Parc de Princes, în ciuda faptului că starul “pumelor” a ales încă să nu-şi prelungească înţelegerea cu francezii. Preşedintele trupei de pe Parc de Princes este încrezător că argentinianul va continua în capitala Franţei, dat fiind sezonul de vis pe care îl traversează acesta.

Dacă ambele părţi vor dori prelungirea contractului, el va rămâne. Ne-am spus că vom vorbi după Cupa Mondială. Confirm de o mie de ori că Messi este fericit la club, are un sezon foarte bun. Cred că vrea să rămână”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, conform rmcsport.com.

Lionel Messi vs Kylian Mbappe

CM 2022  | Lionel Messi vs Kylian Mbappe este duelul aşteptat în finala de vis dintre Argentina şi Franţa, de la Cupa Mondială din Qatar. Mai jos, puteţi vedea cifrele celor doi la turneele mondiale din 2018 şi 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a jucat 930 de minute, a marcat şase goluri, a oferit cinci assisturi şi şi-a creat 28 de şanse. Mai mult, el a reuşit 38 de driblinguri, în situaţia în care Pumele au fost eliminate încă din faza optimilor, în Rusia.

De partea cealaltă, Mbappe a adunat 1011 minute, în care a marcat nouă goluri şi a oferit două assisturi. El a creat 20 de şanse de gol şi a reuşit 53 de driblinguri. Kylian are un avantaj moral în faţa lui Messi, după victoria din optimi, din Rusia.

Franţa a bătut atunci Argentina cu 4-3, iar Kylian Mbappe a fost omul meciului: a marcat două goluri şi a scos un penalty după una dintre cele mai frumoase curse din istoria Mondialelor.

Finala CM 2022, Argentina – Franţa, va fi duminică, de la ora 17:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul