Închide meniul

Spania a anunțat lotul pentru Cupa Mondială din Qatar! Sergio Ramos, lăsat acasă de Luis Enrique. Cum arată lista finală

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 noiembrie 2022, 14:25

Spania a anunțat lotul pentru Cupa Mondială din Qatar! Sergio Ramos, lăsat acasă de Luis Enrique. Cum arată lista finală

Luis Enrique a anunțat lotul Spaniei pentru Cupa Mondială din Qatar

Luis Enrique a anunțat lotul Spaniei pentru Cupa Mondială din Qatar / Profimedia

Spania a anunțat lotul pentru Cupa Mondială din Qatar! Sergio Ramos este marele absent din lotul convocat de Luis Enrique. Selecționerul ibericilor a inclus pe lista finală doi jucători de la Real Madrid, pe Marco Asensio și Dani Carvajal, și 6 de la Barcelona: Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedri, Ferran Torres și Ansu Fati.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania se află în grupa E la Campionatul Mondial, alături de Germania, Costa Rica și Japonia. Toate meciurile de la turneul final din Qatar vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Spania a anunțat lotul pentru Cupa Mondială din Qatar

Sergio Ramos, fundașul lui PSG, este cel mai sonor nume „uitat” de Luis Enrique în afara lotului. Ramos n-a fost prezent nici la Euro 2020, ultimul turneu final, din cauza problemelor medicale. Fundașul de 36 de ani a jucat ultima oară pentru naționala Spaniei în martie 2021.

În presa din Spania se zvonea că Sergio Ramos ar putea fi convocat de Luis Enrique pentru Mondialul din Qatar, dar în cele din urmă selecționerul iberic a decis să mizeze pe alți fundași.

Nici David De Gea, portarul lui Manchester United, și Thiago Alcantara, mijlocașul lui Liverpool, n-au fost incluși în lotul Spaniei.

Reclamă

La scurt timp după ce a fost anunțat lotul Spaniei, Achraf Hakimi, colegul lui Sergio Ramos de la PSG, a postat un mesaj de încurajare pentru fostul căpitan al Realului.

„Sergio Ramos, cel mai bun fundaș din lume”, a scris Hakimi, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată lotul Spaniei pentru Cupa Mondială din Qatar

Portari:

Unai Simon (Athletic Bilbao)
Robert Sanchez (Brighton)
David Raya (Brentford)

Fundași:

Dani Carvajal (Real Madrid)
Cesar Azpilicueta (Chelsea)
Eric Garcia (Barcelona)
Hugo Guillamon (Valencia)
Pau Torres (Villarreal)
Aymeric Laporte (Manchester City)
Jordi Alba (Barcelona)
Jose Gaya (Valencia)

Mijlocași:

Sergio Busquets (Barcelona)
Rodri (Manchester City)
Gavi (Barcelona)
Carlos Soler (PSG)
Marcos Llorente (Atletico Madrid)
Pedri (Barcelona
Koke (Atletico Madrid)

Atacanți:

Reclamă

Ferran Torres (Barcelona
Pablo Sarabia (PSG)
Yeremy Pino (Villarreal)
Alvaro Morata (Atletico Madrid)
Marco Asensio (Real Madrid)
Nico Williams (Athletic Bilbao)
Ansu Fati (Barcelona)
Dani Olmo (RB Leipzig)

Sergio Ramos, mesaj emoționant pentru Gerard Pique

Recent, Sergio Ramos i-a transmis un mesaj emoționant lui Gerard Pique, după ce fundașul Barcelonei și-a anunțat retragerea. Stoper-ul lui PSG și catalanul au fost rivali timp de mult sezoane în „El Clasico”.

Gerard Pique, ajuns la 35 de ani, și-a anunțat retragerea din fotbal. Ultimul meci din cariera fundașului va fi în weekend, pe Camp Nou, împotriva celor de la Almeria.

Deși au fost rivali în La Liga, Sergio Ramos și Gerard Pique au făcut echipă în centrul apărării echipei naționale a Spaniei. Astfel, după anunțul retragerii catalanului, Ramos a fost unul dintre foștii colegi care i-au urat succes pentru ceea ce va urma.

Geri, îți spun în andaluză: ‘Nimeni nu-ți poate lua momentele de glorie’. Bucură-te de viață”, a fost mesajul transmis de Sergio Ramos, pe contul oficial de Twitter.

Gerard Pique a evoluat doar în cinci partide în ultimul sezon pentru Barcelona. În ciuda acestui fapt, decizia de a pune ghetele în cui a surprins pe toată lumea. Fundașul a scris istorie pe Camp Nou și a câștigat 30 de trofee alături de Barcelona.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și