Închide meniul

SUA, prima selecționată ajunsă în Qatar! Americanii joacă primul meci pe 21 noiembrie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 noiembrie 2022, 9:23

SUA, prima selecționată ajunsă în Qatar! Americanii joacă primul meci pe 21 noiembrie

SUA, prima selecționată ajunsă în Qatar!

SUA, prima selecționată ajunsă în Qatar! / Profimedia Images

SUA e prima selecționată ajunsă în Qatar! Componenţii echipei de fotbal a Statelor Unite au aterizat joi după-amiază pe aeroportul internaţional Hamad din Doha, fiind prima din cele 32 de selecţionate calificate la turneul final care a sosit în Qatar, cu zece zile înaintea Cupei Mondiale 2022, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zborul lor Qatar Airways, venind de la New York, a fost printre primele care au utilizat noua aripă a aeroportului care şi-a deschis porţile joi.

SUA, prima selecționată ajunsă în Qatar!

„Team USA”, antrenată de Gregg Berhalter din decembrie 2018, va intra în competiţie contra Ţării Galilor pe 21 noiembrie, urmând să dea piept cu Anglia pe 25 noiembrie, iar pe 29 noiembrie cu Iranul, inamicul său de pe scena politică internaţională.

Cei 26 de jucători şi staff-ul selecţionatei americane vor fi cazaţi la hotelul Marsa Malaz Kempinski, construit pe insula artificială The Pearl (Perla), la nord de Doha. Ei se vor antrena pe un teren al clubului Al-Gharafa, la 15 km distanţă.

Selecţionata SUA, locul 16 în clasamentul FIFA, se află la 11-a participare la o Cupă Mondială (cea mai bună performanţă fiind locul 3 în 1930) şi prima după 2014.

Reclamă

Lotul Statelor Unite ale Americii

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și