Închide meniul

Viitorul lui Lionel Messi, elucidat! Ce ar urma să se întâmple cu noul campion mondial în vara lui 2023. Mundo Deportivo a făcut anunțul

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 9:17

Viitorul lui Lionel Messi, elucidat! Ce ar urma să se întâmple cu noul campion mondial în vara lui 2023. Mundo Deportivo a făcut anunțul

Lionel Messi va intra în ultimele 6 luni de contract cu PSG

Lionel Messi va intra în ultimele 6 luni de contract cu PSG / Profimedia

  • Viitorul lui Lionel Messi, elucidat
  • Ce ar urma să se întâmple cu noul campion mondial în vara lui 2023

Viitorul lui Lionel Messi urmează să fie elucidat. Publicația spaniolă Mundo Deportivo a anunțat ce ar urma să se întâmple cu noul campion mondial în vara anului 2023. Potrivit jurnaliștilor iberici, există șanse foarte mari ca starul argentinian să își prelungească contractul cu PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualul contract al lui Messi cu formația pariziană expiră la vară, iar șeicii de la cârma clubului nu concep să-l piardă pe super-atacantul cu 7 Baloane de Aur.

Viitorul lui Lionel Messi, elucidat!

Conducătorii lui PSG îi pregătesc lui Lionel Messi o nouă ofertă fabuloasă, care va fi greu de refuzat. În plus, oficialii de pe Parc des Princesc îi vor propune starului sud-american și un rol de ambasador la nivel global, urmând să încaseze alte sume astronomice din colaborarea respectivă.

Reclamă

În aceste condiții, există șanse uriașe ca Lionel Messi să semneze un nou contract cu PSG, în detrimentul Barcelonei. Fostul club al argentinianului continuă să aibă dificultăți financiare și nu ar avea cum să concureze cu oferta campioanei Franței.

Decizia finală va fi luată la începutul anului viitor, când Messi va intra în ultimele 6 luni de contract cu PSG.

Reclamă

„Viitorul lui Lionel Messi la PSG urmează să fie elucidat la începutul anului viitor. Starul argentinian, al cărui contract expiră pe 30 iunie 2023, se află într-o formă extraordinară, iar oficialii campioanei Franței sunt pregătiți cu o ofertă spectaculoasă pentru prelungirea înțelegerii.

În plus, aceștia intenționează să-i propună să devină ambasador al brandului la nivel mondial, dar și al companiei qatareze care manageriază clubul din Paris.

PSG are un avantaj important în fața celor de la FC Barcelona, ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă formația catalană, iar oferta pe care ar putea să i-o facă starului argentinian nu are șanse reale să concureze cu banii pe care îi pot pune pe masă conducătorii lui PSG”, a notat mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, primit ca un erou acasă, la Rosario, după ce a câștigat Campionatul Mondial cu Argentina

Lionel Messi a fost primit ca un erou acasă, la Rosario. Noul campion mondial cu Argentina a aterizat cu elicopterul în orașul natal, unde a făcut primii pași în fotbal, și a fost imediat înconjurat de sute de oameni.

Messi continuă să sărbătorească după ce a cucerit în premieră Cupa Mondială. Argentina a ridicat grandiosul trofeu după ce a învins Franța în marea finală, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

După ce a petrecut două zile la Buenos Aires, unde 4 milioane de oameni au ieșit în stradă să-și întâmpine eroii, Lionel Messi a făcut o vizită în orașul său natal, Rosario.

Starul sud-american și-a făcut apariția în mod spectaculos, cu elicopterul. Vestea că atacantul lui PSG va ajunge acasă a făcut repede înconjurul orașului, iar sute de oameni au venit să-l întâmpine așa cum se cuvine.

Lionel Messi a fost „asaltat” de fanii care au urmărit cu sufletul la gură finala din Qatar. Jucătorul cu 7 Baloane de Aur a stat la poze și la autografe, apoi a plecat spre casă. Chiar Antonela Roccuzzo, soția sa, a fost cea care s-a aflat la volan și a condus spre locuința din Rosario.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul