Închide meniul

Cine este suporterul care a pătruns pe gazon la Franţa – Elveţia şi ce mesaj a avut după meciul de pe Arena Naţională

Reclamă

Publicat: 29 iunie 2021, 12:51

Cine este suporterul care a pătruns pe gazon la Franţa – Elveţia şi ce mesaj a avut după meciul de pe Arena Naţională

Profimedia

Un fan a pătruns pe gazon la meciul dinrte Franţa şi Elveţia

Ștefan Borovschi este un fan din Republica Moldova. El este susţinător al echipei Zimbru Chișinău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este suporterul care a pătruns pe gazon la Franţa – Elveţia

El a asistat la meciul de pe Arena Naţională din mijlocul fanilor francezi, la Tribuna I. De acolo a coborât pe gazon, de unde a fost evacuat de forţele de ordine.

„Salut. Sunt bine. Nu am nimic împotriva jandarmilor români. Salut lui Alexandr Lukașenko (n.r. preşedinte Belarus)!”, a fost mesajul postat de fanul moldovean pe Facebook.

INTRĂ AICI CA SĂ VEZI CLIPUL CU FANUL INTRAT PE GAZON

Nu e primul meci internaţional întrerupt de Borovschi. În 2017, el a intrat pe teren la Moldova – Țara Galilor, la Chişinău, sub privirile lui Gareth Bale.

Reclamă

Franţa – Elveţia, întrerupt de un fan care a intrat pe teren

Ultimul meci de la EURO 2020 găzduit de Bucureşti a avut parte de un eveniment mai puţin fericit. Un fan a întrerupt partida Franţa – Elveţia.

Totul s-a întâmplat în minutul 37 al duelului de pe Arena Naţională. Fanul a intrat pe teren, iar forţele de ordine au intervenit imediat. Acesta a fost paşnic şi nu a avut nicio intenţie de a lovi vreun jucător.

Acesta a fost îndepărtat într-un minut, moment în care jucătorii au luat o pauză de hidratare. Suporterul avea un tricou cu emblema naționalei de fotbal a Moldovei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Franţa – Elveţia 3-3 (4-5 d.l.d)
  • Ultimul meci de la Euro găzduit de Bucureşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola Vezi toate știrile
Citește și