Închide meniul

EURO 2020 | Franţa – Elveţia, întrerupt! Un fan a intrat pe teren în timpului meciului. Forţele de ordine de pe Arena Naţională au intervenit imediat

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2021, 23:21

EURO 2020 | Franţa – Elveţia, întrerupt! Un fan a intrat pe teren în timpului meciului. Forţele de ordine de pe Arena Naţională au intervenit imediat

Profimedia

  • Franţa – Elveţia, întrerupt
  • Un fan a intrat pe teren în timpului meciului

Ultimul meci de la EURO 2020 găzduit de Bucureşti a avut parte de un eveniment mai puţin fericit. Un fan a întrerupt partida Franţa – Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa – Elveţia, întrerupt de un fan care a intrat pe teren

Totul s-a întâmplat în minutul 37 al duelului de pe Arena Naţională. Fanul a intrat pe teren, iar forţele de ordine au intervenit imediat. Acesta a fost paşnic şi nu a avut nicio intenţie de a lovi vreun jucător.

Fan Arena Naţională
Profimedia

Acesta a fost îndepărtat într-un minut, moment în care jucătorii au luat o pauză de hidratare. Suporterul avea un tricou cu emblema naționalei de fotbal a Moldovei.

Reclamă
Fan Arena Naţională
Profimedia

EURO 2020 | Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București! „Lipsă de confort evident”

Naţionala Franţei s-a declarat nemulţumită de condiţiile de la Bucureşti. Jurnalistul Hugo Delom de la L’Equipe a precizat de ce campionii mondiali „au strâmbat din nas” în Capitală.

„Cocoşii galici” au fot cazaţi la hotelul Athenee Palace Hilton, unde au avut parte de o mare surpriză. După ce au ajuns la hotel, au dat de un bal de sfârşit de an al studenţilor, care le-a perturbat liniştea.

Reclamă

De asemenea, traficul intens şi căldura din Bucureşti, „35 de grade”, contribuie la starea de disconfort a campionilor mondiali, scrie francezul. Hugo Delom a mai notat şi că „deși este considerat monument istoric, Athenee Palace Hilton evidențiază, cel puțin la acest etaj, o lipsă de confort evident”.

Totuşi, jurnalistul a punctat şi aspectele pozitive de la Athenee Palace Hilton: „camere de bună calitate, terase, balcoane, piscine, săli de sport și de recuperare”.

Concluzia finală a corespondentului L’Equipe a fost că „hotelul nu e atât de eficient pentru refacere. În caz de calificare, nu e sigur că les Bleus vor mai rămâne prea mult la București”.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 13:11
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
Handbal • 22 mart., 18:23
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială