Închide meniul

EURO 2020 | Franţa – Elveţia, întrerupt! Un fan a intrat pe teren în timpului meciului. Forţele de ordine de pe Arena Naţională au intervenit imediat

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2021, 23:21

Reclamă
EURO 2020 | Franţa – Elveţia, întrerupt! Un fan a intrat pe teren în timpului meciului. Forţele de ordine de pe Arena Naţională au intervenit imediat

Profimedia

Ultimul meci de la EURO 2020 găzduit de Bucureşti a avut parte de un eveniment mai puţin fericit. Un fan a întrerupt partida Franţa – Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa – Elveţia, întrerupt de un fan care a intrat pe teren

Totul s-a întâmplat în minutul 37 al duelului de pe Arena Naţională. Fanul a intrat pe teren, iar forţele de ordine au intervenit imediat. Acesta a fost paşnic şi nu a avut nicio intenţie de a lovi vreun jucător.

Fan Arena Naţională
Profimedia

Acesta a fost îndepărtat într-un minut, moment în care jucătorii au luat o pauză de hidratare. Suporterul avea un tricou cu emblema naționalei de fotbal a Moldovei.

Fan Arena Naţională
Profimedia

EURO 2020 | Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București! „Lipsă de confort evident”

Naţionala Franţei s-a declarat nemulţumită de condiţiile de la Bucureşti. Jurnalistul Hugo Delom de la L’Equipe a precizat de ce campionii mondiali „au strâmbat din nas” în Capitală.

„Cocoşii galici” au fot cazaţi la hotelul Athenee Palace Hilton, unde au avut parte de o mare surpriză. După ce au ajuns la hotel, au dat de un bal de sfârşit de an al studenţilor, care le-a perturbat liniştea.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, traficul intens şi căldura din Bucureşti, „35 de grade”, contribuie la starea de disconfort a campionilor mondiali, scrie francezul. Hugo Delom a mai notat şi că „deși este considerat monument istoric, Athenee Palace Hilton evidențiază, cel puțin la acest etaj, o lipsă de confort evident”.

Totuşi, jurnalistul a punctat şi aspectele pozitive de la Athenee Palace Hilton: „camere de bună calitate, terase, balcoane, piscine, săli de sport și de recuperare”.

Concluzia finală a corespondentului L’Equipe a fost că „hotelul nu e atât de eficient pentru refacere. În caz de calificare, nu e sigur că les Bleus vor mai rămâne prea mult la București”.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și