Închide meniul

Victor Osimhen ar putea rata semifinala Cupei Africii! Panică în lotul Nigeriei, înaintea duelului cu Africa de Sud

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 11:14

Reclamă
Victor Osimhen ar putea rata semifinala Cupei Africii! Panică în lotul Nigeriei, înaintea duelului cu Africa de Sud

Victor Osimhen ar putea rata semifinala Cupei Africii

Victor Osimhen, în timpul unui meci de la Cupa Africii/ Profimedia

Victor Osimhen ar putea rata semifinala Cupei Africii, cu Africa de Sud. Starul de la Napoli se confruntă cu probleme medicale, iar în lotul Nigeriei s-a instalat panica, înaintea duelului pentru marea finală a competiţiei. Cupa Africii pe Naţiuni se vede live, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Osimhen are probleme abdominale şi nu a zburat luni seară cu restul echipei spre Bouaké, unde va avea loc meciul cu Africa de Sud.

Victor Osimhen ar putea rata semifinala Cupei Africii

„Medicii echipei au confirmat că a fost plasat sub observaţie atentă şi că un membru al echipei medicale a rămas cu el în Abidjan”, a declarat Babafemi Raji, purtătorul de cuvânt al Super Eagles, într-un comunicat dat publicităţii luni.

Dacă va primi acceptul medicilor, el se va alătura echipei marţi, până la ora 17.00.

Fotbalistul african al anului 2023 nu s-a antrenat nici înainte de plecarea echipei din Abidjan.

Reclamă

Atacantul echipei Napoli a suferit mai multe faulturi în timpul confruntării din sferturile de finală cu Angola, vineri, şi a fost înlocuit la finalul meciului.

Duelul dintre Nigeria şi Africa de Sud se va disputa miercuri, de la ora 19:00, live în AntenaPLAY. În cealaltă semifinală se vor duela gazda turneului final, Coasta de Fildeş, şi Congo, de la ora 22:00.

Victor Osimhen a fost titular în toate meciurile Nigeriei, de la Cupa Africii. Acesta a marcat un gol, în primul meci din grupe, cu Guineea Ecuatorială. De asemenea, acesta şi-a mai trecut în cont şi un assist, în duelul cu Camerun, din optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Nigeria, calificare la pas în semifinalele Cupei Africii

Nigeria le-a eliminat pe Camerun şi Angola, în optimi, respectiv sferturi, pentru a obţine biletele pentru careul de aşi de la Cupa Africii. Naţionala lui Victor Osimhen nu a avut emoţii în cele două meciuri, câştigându-le în timpul regulamentar.

De cealaltă parte, Africa de Sud s-a calificat în semifinalele turneului din Coasta de Fildeş după ce le-a eliminat, în optimi şi sferturi, pe Maroc şi Insulele Capului Verde.

Ambele meciuri ale sud-africanilor au fost dramatice. În duelul cu Maroc, Africa de Sud a condus cu 2-0, însă ar fi putut fi egalată pe final, după penalty-ul ratat de Hakimi. În prelungiri, sud-africanii şi-au asigurat victoria, după golul lui Mokoena.

În sferturi, Africa de Sud a avut nevoie de penalty-uri pentru a-i elimina pe cei din Insulele Capului Verde. Scorul după cele 120 de minute de joc era de 0-0, iar la loviturile de departajare, Williams a apărat nu mai puţin de patru lovituri.

În a doua semifinală se vor duela Coasta de Fildeş şi Congo, meciul urmând să se dispute de la ora 22:00. Gazda turneului final le-a eliminat pe Senegal, după două reprize de prelungiri, şi pe Mali, la loviturile de departajare, pentru a ajunge în penultimul act al competiţiei.

Congo a avut şi ea un meci dramatic, cu Egipt, în optimi, atunci când s-a impus de asemenea la penalty-uri. În sferturi, congolezii au eliminat-o pe Mali, după o victorie clară, scor 3-1.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și