Închide meniul
VIDEO

Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2024, 7:43

Reclamă
Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni

Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni

Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni - Profimedia Images

Didier Drogba a oferit imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, în urma finalei cu Nigeria (2-1), ce a putut fi urmărită live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a adus la începutul meciului pe gazon trofeul pentru care au luptat cele două forţe ale Africii, nebunia s-a dezlănţuit la finalul partidei. Jucătorii nu au uitat că Drogba a fost printre singurii care au fost alături de ei, când erau ca şi eliminaţi din competiţie.

Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni

Toată echipa a venit să sărbătorească succesul alături de cel considerat unul dintre cei mai buni atacanţi africani din istorie. Asta după ce s-a bucurat ca un copil imediat după fluierul de final.

Reclamă

„Această victorie este pentru jucătorii care au luptat pentru ţara noastră măreaţă. Acest trofeu este pentru toţi ivorienii care nu au încetat să spere”, a spus Drogba, după finala Cupei Africii pe Naţiuni.

Coasta de Fildeş a primit trofeul Cupei Africii pe Naţiuni 2023

Coasta de Fildeş a primit trofeul Cupei Africii pe Naţiuni 2023! Căpitanul Coastei de Fildeş, Max Gradel, a ridicat trofeul Cupei Africii în uralele fanilor ivorieni aflaţi în tribune.

Ivorienii au făcut înconjurul stadionului cu trofeul. Fiecare dintre jucătorii ivorieni a ţinut trofeul în mână.

Reclamă 4 / 0/3

În tribune, fanii ivorieni au sărbătorit alături de jucători câştigarea Cupei Africii. Ivorienii au întors fabulos scorul în finală, după ce au fost conduşi cu 1-0.

Kessie şi Sebastian Haller au marcat pentru ivorieni, după ce tabela de marcaj a fost modificată prima oară de golul nigerianului Troost – Ekong.

Coasta de Fildeş a cucerit trofeul a treia oară, egalând Nigeria

Nigeria, de trei ori câştigătoare a Cupei Africii pe Naţiuni (1980, 1994 şi 2013), a întâlnit în ultimul act ţara gazdă, Coasta de Fildeş. Ivorienii au ajuns şi ei la 3 trofee ale Cupei Africii, după ce au mai câştigat în alte două rânduri turneul final african (1992 şi 2015).

Cele două echipe s-au reîntâlnit în finală, după ce au făcut parte din aceeaşi grupă. În etapa a doua, Nigeria s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Troost-Ekong, din lovitură de la 11 metri. Nigeria s-a calificat în optimi de pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Guineea Ecuatorială, în timp ce Coasta de Fildeş a obţinut calificarea cu mari emoţii, de pe locul 3.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și