Închide meniul
VIDEO

Atmosferă de senzaţie la finala Cupei Africii, live în AntenaPLAY! Spectacol total înainte de Nigeria – Coasta de Fildeş

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 22:22

Reclamă
Atmosferă de senzaţie la finala Cupei Africii, live în AntenaPLAY! Spectacol total înainte de Nigeria – Coasta de Fildeş

Atmosferă de senzaţie la finala Cupei Africii, live în AntenaPLAY

Atmosferă de senzaţie la finala Cupei Africii/ Profimedia

A fost o atmosferă de senzaţie înainte de finala Cupei Africii pe Naţiuni, finală care se vede live, în AntenaPLAY. Fanii ambelor echipe naţionale au făcut spectacol în tribune, la duelul dintre Nigeria şi gazda turneului final, Coasta de Fildeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nigeria şi Coasta de Fildeş se luptă pentru marele trofeu al Cupei Africii pe Naţiuni. Partida se vede live în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Atmosferă de senzaţie la finala Cupei Africii, live în AntenaPLAY

Fanii ambelor naţionale au umplut până la refuz arena din Abidjan, pe care se desfăşoare duelul dintre Nigeria şi Coasta de Fildeş. Stadionul era plin, cu câteva ore înainte de fluierul de start al meciului.

Suporterii au venit îmbrăcaţi în culorile naţionalei favorite, fiind echipaţi cu tobe pentru a întreţine atmosfera pe arena din Coasta de Fildeş. Aceştia au început să cânte şi să danseze, în tribunele arenei din Abidjan.

A fost afişată şi o coregrafie, de către fanii celor din Coasta de Fildeş, înainte ca jucătorii să iasă pe teren, pentru disputarea meciului.

Reclamă

Stadionul pe care se dispută finala Cupei Africii, Stade Olympique Alassane Ouattara, are o capacitate de 60.000 de locuri, şi a fost inaugurat în 2020. Toate biletele au fost epuizate pentru duelul dintre Coasta de Fildeş şi Nigeria.

De asemenea, a avut loc şi un moment artistic, urmat de un spectaculos foc de artificii.

Echipele de start la Nigeria – Coasta de Fildeş:

Reclamă 4 / 0/3

Nigeria: Nwabili – Ajayi, Troost-Ekong, Bassey – Aina, Onyeka, Iwobi, Zaidu – Chukwueze, Lookman – Osimhen

Coasta de Fildeş: Fofana – Aurier, Kossounou, Ndicka, Konan – Kessie, Seri, Fofana – Gradel, Haller, Adingra

Nigeria are şansa de a-şi trece în cont al patrulea trofeu din Cupa Africii, ultimul fiind cucerit în 2013. De cealaltă parte, Coasta de Fildeş are şansa de a câştiga trofeul în faţa propriilor fani. Coasta de Fildeş a mai câştigat turneul final de două ori, ultima dată în 2015.

Cele două echipe s-au duelat şi în faza grupelor. La momentul respectiv, Nigeria s-a impus la limită, cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Troost-Ekong.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și