Închide meniul

Egiptul şi-a demis selecţionerul după eliminarea de la Cupa Africii pe Naţiuni. Al şaptelea antrenor demis în timpul competiţiei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 februarie 2024, 11:48

Egiptul şi-a demis selecţionerul după eliminarea de la Cupa Africii pe Naţiuni. Al şaptelea antrenor demis în timpul competiţiei

Egiptul şi-a demis selecţionerul după eliminarea de la Cupa Africii pe Naţiuni

Rui Vitoria, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Egiptul şi-a demis selecţionerul după eliminarea de la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care se desfăşoară în această perioadă, în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia egipteană de fotbal (EFA) a anunţat demiterea selecţionerului portughez Rui Vitoria, duminică, la o săptămână după eliminarea din optimile Cupei Africii pe Naţiuni din Coasta de Fildeş, transmite Reuters.

Egiptul şi-a demis selecţionerul după eliminarea de la Cupa Africii pe Naţiuni

Vitoria, 53 ani, avea contract cu EFA până la CM 2026, dar eşecul cu Republica Democratică Congo, la loviturile de departajare, pe 28 ianuarie, a dus la o despărţire prematură.

EFA a precizat că Vitoria şi întregul său staff a fost concediat, iar Mohamed Youssef, fostul antrenorul al lui Al Ahly, care a câştigat Liga Campionilor Africii în 2013, va asigura interimatul pe banca tehnică, până la numirea altui selecţioner.

Rui Vitoria a preluat Egiptul în iulie 2022 şi a reuşit să asigure uşor calificarea la Cupa Africii pe Naţiuni, iar în preliminariile CM 2026 a câştigat primele două meciuri.

Reclamă

7 selecţioneri demişi la Cupa Africii pe Naţiuni

La Cupa Africii pe Naţiuni, Egiptul s-a calificat în optimi după trei remize în grupă, înainte ca RD Congo să pună capăt viselor ”Faraonilor” de a câştiga al optulea titlu de campioană a Africii.

Vitoria devine al şaptelea selecţioner demis la Cupa Africii pe Naţiuni după Djamel Belmadi (Algeria), Tom Saintfiet (Gambia), Chris Hughton (Ghana), Jalel Kadri (Tunisia), Adel Amrouche (Tanzania) şi Jean-Louis Gasset (Cote d’Ivoire).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și