Închide meniul

Programul semifinalelor Cupei Africii pe Naţiuni! Luptă încinsă pentru finala turneului, live în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 10:54

Reclamă
Programul semifinalelor Cupei Africii pe Naţiuni! Luptă încinsă pentru finala turneului, live în AntenaPLAY

Programul semifinalelor Cupei Africii pe Naţiuni

Victor Osimhen, în timpul unui meci al Nigeriei/ Profimedia

S-a stabilit programul semifinalelor Cupei Africii pe Naţiuni. Se anunţă o luptă încinsă pentru marea finală a turneului final, după ce sferturile comeptiţiei au adus meciuri dramatice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nigeria – Africa de Sud şi Coasta de Fildeş – Congo sunt semifinalele ediţiei din acest an a Cupei Africii pe Naţiuni. Ambele dueluri se vor disputa live, în AntenaPLAY.

Programul semifinalelor Cupei Africii pe Naţiuni

Ambele semifinale de la Cupa Africii pe Naţiuni se vor disputa miercuri. Primul meci va fi cel dintre Nigeria şi Africa de Sud, care se va disputa de la ora 19:00.

Nigeria le-a eliminat pe Camerun şi Angola, în optimi, respectiv sferturi, pentru a obţine biletele pentru careul de aşi de la Cupa Africii. Naţionala lui Victor Osimhen nu a avut emoţii în cele două meciuri, câştigându-le în timpul regulamentar.

De cealaltă parte, Africa de Sud s-a calificat în semifinalele turneului din Coasta de Fildeş după ce le-a eliminat, în optimi şi sferturi, pe Maroc şi Insulele Capului Verde.

Reclamă

Ambele meciuri ale sud-africanilor au fost dramatice. În duelul cu Maroc, Africa de Sud a condus cu 2-0, însă ar fi putut fi egalată pe final, după penalty-ul ratat de Hakimi. În prelungiri, sud-africanii şi-au asigurat victoria, după golul lui Mokoena.

În sferturi, Africa de Sud a avut nevoie de penalty-uri pentru a-i elimina pe cei din Insulele Capului Verde. Scorul după cele 120 de minute de joc era de 0-0, iar la loviturile de departajare, Williams a apărat nu mai puţin de patru lovituri.

În a doua semifinală se vor duela Coasta de Fildeş şi Congo, meciul urmând să se dispute de la ora 22:00. Gazda turneului final le-a eliminat pe Senegal, după două reprize de prelungiri, şi pe Mali, la loviturile de departajare, pentru a ajunge în penultimul act al competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Congo a avut şi ea un meci dramatic, cu Egipt, în optimi, atunci când s-a impus de asemenea la penalty-uri. În sferturi, congolezii au eliminat-o pe Mali, după o victorie clară, scor 3-1.

Ronwen Williams a dezvăluit cum a reușit să îl „copieze” pe Helmut Duckadam și să apere patru penalty-uri

Ronwen Williams a dezvăluit cum a reușit să îl „copieze” pe Helmut Duckadam și să apere patru penalty-uri în meciul Capul Verde – Africa de Sud 0-0 (1-2 d.l.d), care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Goalkeeperul de 32 de ani a fost eroul naționalei sale, pe care a calificat-o în semifinalele Cupei Africii.

Jucătorul celor de la Melodi Sundowns a făcut meciul carierei! A scos execuțiile lui Bebe, Willy Semedo, Laros Duarte și Patrick Andrade. Este fără gol primit, în timpul regulamentar, în ultimele patru partide de la Cupa Africii.

„Voi primi acest premiu (n.r. de jucătorul meciului) în numele întregii echipe, al staff-ului tehnic și al tuturor celor care ne-au susținut… analiștii, au făcut atâtea videoclipuri pentru a le putea studia. Este meritul analiștilor și al antrenorului de portari.

Ei (n.r. analiștii) mi-au trimis atât de multe clipuri, telefonul meu este plin de clipuri cu penalty-uri. Așadar, este meritul analiștilor pentru că nu este ușor să obții imagini cu acești jucători, care evoluează peste tot în lume. Ceea ce au reușit ei mi-a făcut munca mai ușoară, pentru că aveam o idee unde se îndreptau execuțiile pe care le-au avut majoritatea jucătorilor adverși.

Este, cu siguranță, cea mai bună noapte a carierei mele. Nu cred că va exista ceva care va depăși asta, dacă nu câștigăm competiția„, a declarat Williams, potrivit sowetanlive.co.za.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și