Închide meniul
VIDEO

Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite 1-1 (5-3 d.l.d.) a fost în AntenaPLAY! Calificare dramatică în sferturile Cupei Asiei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 21:00

Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite 1-1 (5-3 d.l.d.) a fost în AntenaPLAY! Calificare dramatică în sferturile Cupei Asiei

Tadjikistan - Emiratele Arabe Unite 1-1 (5-3 d.l.d.)

Tadjikistan, sărbătorind victoria în faţa Emiratelor Arabe Unite / Profimedia

Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite a fost în AntenaPLAY! După 120 de minute în care scorul a fost 1-1, Tadjikistan s-a impus cu 5-3 la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, tot astăzi s-a jucat și partida dintre Australia și Indonezia, care s-a încheiat cu scorul de 4-0.

VEZI AICI MECIURILE DE LA CUPA ASIEI

Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite 1-1 (5-3 d.l.d.) a fost în AntenaPLAY!

Update 21:00: Tadjikistan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Asiei, după ce a trecut la loviturile de departajare în meciul cu Emiratele Arabe Unite. După 120 de minute în care scorul a fost 1-1, Tadjikistan s-a impus cu 5-3 la loviturile de departajare. Caio Canedo a fost singurul jucător care a ratat din tabăra Emiratelor, în timp ce la Tadjikistan, cel care a adus calificarea a fost Shukurov.

Tadjikistan va juca pentru un loc în semifinale cu câştigătoarea duelului dintre Irak şi Iordania, în timp ce Australia va întâlni învingătoarea dintre Arabia Saudită şi Coreea de Sud.

Reclamă

Update 20:00: Partida Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite merge în prelungiri. 

Min. 90+5: Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite 1-1! Al Hammadi a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap din lovitura liberă a lui Saleh.

Min. 30: Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite 1-0! Khanonov a deschis scorul cu o lovitură de cap, din centrarea lui Dzhuraboyev.

Reclamă 4 / 0/3
Min. 18: Ratare monumentală pentru Tadjikistan! Mabatshoev nu a putut înscrie în poarta lăsată goală de către Khalid Eisa, care a ieşit hazardat

Min. 1: A început meciul dintre Tadjikistan şi Emiratele Arabe Unite, din optimile Cupei Asiei.

Australia – Indonezia 4-0

Min. 90+1: Australia – Indonezia 4-0! Australienii fac spectacol în finalul partidei! A înscris și Souttar.

Min. 89: Australia – Indonezia 3-0! Goodwin a majorat diferența gazdelor.

Min. 46: A început a doua repriză.

Pauză!

Min. 45: Australia – Indonezia 2-0! Boyle și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Min. 12: Australia – Indonezia 1-0! Irvine a deschis scorul, cu un șut din marginea careului

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Australia s-a calificat în optimi după ce a obținut primul loc în Grupa B a Cupei Asiei, din care au mai făcut parte echipele naționale din Uzbekistan, Siria și India. De cealaltă parte, Indonezia a obținut biletul pentru fazele eliminatorii de pe locul al 3-lea din Grupa D, acolo unde s-au mai regăsit naționalele din Irak, Japonia și Vietnam.

De notat este faptul că adversara Australiei de astăzi s-a clasat pe locul al 4-lea în clasamentul selecționatelor cu cele mai multe puncte, care au încheiat grupele pe locul al 3-lea. Prin această metodă s-au mai calificat în optimi: Iordania, Siria și Palestina.

Ultimul duel direct dintre cele două selecționate a avut loc în anul 2010, în cadrul calificărilor pentru ediția din 2011 a Cupei Asiei. La momentul respectiv, Australia s-a impus cu scorul de 1-0.

Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite (18:00)

Selecționata din Tadjikistan s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Asiei de pe locul al 2-lea al Grupei A, din care au mai făcut parte Qatar, China și Liban. De cealaltă parte, echipa națională a Emiratelor s-a clasat tot pe poziția a 2-a, de această dată a Grupei C, din care au mai făcut parte Iran, Palestina și Hong Kong.

Ultima întâlnire directă dintre cele două prime reprezentative a avut loc în luna martie a anului trecut. Partida s-a jucat în Emiratele Arabe Unite și s-a încheiat cu scorul de 0-0. De notat este faptul că acel duel a fost unul amical.

Scene dramatice la Cupa Asiei!

Au fost scene dramatice la Cupa Asiei! Căpitanul Indoneziei, Jordi Amat, s-a părbușit pe teren în a doua repriză a partidei cu Vietnam. Acesta a fost scos cu targa de pe teren, după intervenția staff-ului medical.

În cariera sa, Amat a fost legitimat la formații importante din Spania sau Anglia. A ajuns în cele din urmă în Indonezia, la Johor DT și, chiar dacă a jucat inițial pentru națioanlele de junior ale Spaniei, și-a schimbat cetățenia pentru a juca la selecționata asiatică

În a doua parte a partidei dintre Vietnam și Indonezia, mai exact în minutul 66, Jordi Amat a căzut pe teren, după un duel aerian. Acesta a fost lovit cu cotul de către jucătorul vietnamez și s-a prăbușit pe teren.

Inițial, centralul partidei a lăsat jocul să continue, dar a văzut după scurt timp că jucătorul indonezian nu s-a mai ridicat și a cerut intervenția staff-ului medical. (VEZI AICI VIDEO)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și