Închide meniul
VIDEO

Scene dramatice la Cupa Asiei! Căpitanul Indoneziei a fost scos cu targa după ce s-a prăbuşit pe teren

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 18:32

Scene dramatice la Cupa Asiei! Căpitanul Indoneziei a fost scos cu targa după ce s-a prăbuşit pe teren

Scene dramatice la Cupa Asiei

Momentul în care căpitanul Indoneziei primea îngrișiri medicale / Captură AntenaPLAY

Au fost scene dramatice la Cupa Asiei! Căpitanul Indoneziei, Jordi Amat, s-a părbușit pe teren în a doua repriză a partidei cu Vietnam. Acesta a fost scos cu targa de pe teren, după intervenția staff-ului medical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cariera sa, Amat a fost legitimat la formații importante din Spania sau Anglia. A ajuns în cele din urmă în Indonezia, la Johor DT și, chiar dacă a jucat inițial pentru națioanlele de junior ale Spaniei, și-a schimbat cetățenia pentru a juca la selecționata asiatică. Acesta evoluează alături de noua sa reprezentativă la Cupa Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Scene dramatice la Cupa Asiei! Ce s-a întâmplat în repriza secundă

În a doua parte a partidei dintre Vietnam și Indonezia, mai exact în minutul 66, Jordi Amat a căzut pe teren, după un duel aerian. Acesta a fost lovit cu cotul de către jucătorul vietnamez și s-a prăbușit pe teren.

Inițial, centralul partidei a lăsat jocul să continue, dar a văzut după scurt timp că jucătorul indonezian nu s-a mai ridicat și a cerut intervenția staff-ului medical.

Medicii s-au mișcat rapid, iar, după câteva momente, Jordi Amat a fost scos de pe teren cu targa, iar partida a putut continua. Totuși, acesta a fost înlocuit de Rizky Ridho.

Reclamă

Intrare horror la Cupa Asiei! I-a pus crampoanele pe faţă adversarului şi nu a fost eliminat

Cea mai dură intrare de la Cupa Asiei 2023 a avut loc în meciul dintre Liban şi China, încheiat la egalitate, scor 0-0. Khalil Khamis şi-a lovit un adversar în plină figură, dar nu a fost eliminat.

Arbitrul partidei nu a dat nici măcar fault, deoarece a fluierat o poziţie de offside tocmai în momentul în care Dai Wai Tsun era lovit în plină figură. În timp ce jucătorul din China a primit îngrijiri medicale, faza a fost analizată şi de VAR. Cu toate acestea, oficialii au decis că intrarea lui Khamis nu trebuie sancţionată cu cartonaş roşu, chiar dacă pe faţa lui Dai Wai Tsun se vedeau urmele lăsate de crampoanele libanezului.

Pe social media, intrarea jucătorului din Liban a devenit virală, iar mulţi au contestat decizia arbitrului de a îl lăsa pe teren pe Khamis. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate. Pentru China este a doua remiză de la acest turneu final, în timp ce Liban a obţinut primul punct.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și