Închide meniul
VIDEO

Cupa Asiei | Oman – Thailanda 0-0 și Kirghizstan – Arabia Saudită 0-2 au fost live în AntenaPLAY. Saudiții, în sferturi

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2024, 21:38

Reclamă
Cupa Asiei | Oman – Thailanda 0-0 și Kirghizstan – Arabia Saudită 0-2 au fost live în AntenaPLAY. Saudiții, în sferturi

Cupa Asiei | Oman - Thailanda (16:30) şi Kirghizstan - Arabia Saudită (19:30) se joacă live, în AntenaPLAY

Jucătorii din Arabia Saudită, în timpul unui meci/ Profimedia

Cupa Asiei | Oman – Thailanda 0-0, şi Kirghizstan- Arabia Saudită 0-2 au fost LIVE în AntenaPLAY! A fost o nouă seară spectaculoasă la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabia Saudită, naţionala pregătită de Roberto Mancini s-a calificat în sferturile de finală ale competiției, după ce a învins cu 2-0 naționala din Kirghizstan. Acest meci, ca toate duelurile de la Cupa Asiei, a fost LIVE în AntenaPLAY.

Cupa Asiei | Oman – Thailanda 0-0 şi Kirghizstan – Arabia Saudită 0-2

Final de meci! Kirghizstan – Arabia Saudită 0-2!

Min. 85 în Kirghizstan – Arabia Saudită 0-2! Al Ghamdi a majorat diferenţa cu câteva minute înainte de final, după gafa turneului a portarului din Kirghizstan.

Min. 52: Un nou cartonaș roșu pentru Kirghizstan! Merk a fost eliminat, după verificarea sistemului VAR.

Reclamă

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 35: Kirghizstan – Arabia Saudită 0-1! Kanno a dat lovitura, direct din fața porții!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 9: Cartonaș roșu pentru Kirghizstan! Centralul i-a acordat inițial un „galben” lui Akmatov, dar după verificarea sistemului VAR a schimbat culoarea cartonașului.

UPDATE: A început duelul dintre Kirghizstan și Arabia Saudită!

UPDATE: Duelul dintre Oman și Thailanda s-a încheiat cu scorul de 0-0

În primul meci al zilei, Oman se va duela cu Thailanda. Thailanda poate obţine biletele pentru faza următoare a competiţiei, după ce în prima etapă a grupelor, a învins-o pe Kirghizstan, cu scorul de 3-0.

Oman a pierdut duelul din prima etapă a grupelor, fiind învinsă cu 2-1 de către Arabia Saudită.

Naţionala lui Roberto Mancini va juca cu Kirghizstan, de la ora 19:30, iar o victorie o va duce în faza următoare a competiţiei, găzduite de Qatar.

În partidele care s-au disputat sâmbătă la Cupa Asiei, Coreea de Sud a remizat în duelul cu Iordania, scor 2-2, în timp ce Bahrain a învins-o pe Malaezia cu scorul de 1-0.

Reclamă

Scene dramatice la Cupa Asiei! Căpitanul Indoneziei a fost scos cu targa după ce s-a prăbuşit pe teren

Au fost scene dramatice la Cupa Asiei! Căpitanul Indoneziei, Jordi Amat, s-a părbușit pe teren în a doua repriză a partidei cu Vietnam. Acesta a fost scos cu targa de pe teren, după intervenția staff-ului medical.

În cariera sa, Amat a fost legitimat la formații importante din Spania sau Anglia. A ajuns în cele din urmă în Indonezia, la Johor DT și, chiar dacă a jucat inițial pentru națioanlele de junior ale Spaniei, și-a schimbat cetățenia pentru a juca la selecționata asiatică. Acesta evoluează alături de noua sa reprezentativă la Cupa Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

În a doua parte a partidei dintre Vietnam și Indonezia, mai exact în minutul 66, Jordi Amat a căzut pe teren, după un duel aerian. Acesta a fost lovit cu cotul de către jucătorul vietnamez și s-a prăbușit pe teren.

Inițial, centralul partidei a lăsat jocul să continue, dar a văzut după scurt timp că jucătorul indonezian nu s-a mai ridicat și a cerut intervenția staff-ului medical.

Medicii s-au mișcat rapid, iar, după câteva momente, Jordi Amat a fost scos de pe teren cu targa, iar partida a putut continua. Totuși, acesta a fost înlocuit de Rizky Ridho.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și