Închide meniul
Video

Intrare horror la Cupa Asiei! I-a pus crampoanele pe faţă adversarului şi nu a fost eliminat

Alex Masgras Publicat: 17 ianuarie 2024, 21:58

Reclamă

Intrare horror la Cupa Asiei

Intrare horror la Cupa Asiei / Captură Antena Sport

Intrare horror la Cupa Asiei! În timpul meciului dintre Liban şi China de la Cupa Asiei, transmis LIVE în AntenaPLAY, a avut loc o fază extrem de controversată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khalil Khamis, jucătorul celor din Liban, a fost autorul unei intrări extrem de dure în primul sfert de oră al partidei. El şi-a lovit un adversar cu piciorul direct în faţă, dar nu a primit cartonaşul roşu.

Intrare horror la Cupa Asiei! I-a pus crampoanele pe faţă adversarului şi nu a fost eliminat

Cea mai dură intrare de la Cupa Asiei 2023 a avut loc în meciul dintre Liban şi China, încheiat la egalitate, scor 0-0. Khalil Khamis şi-a lovit un adversar în plină figură, dar nu a fost eliminat.

Arbitrul partidei nu a dat nici măcar fault, deoarece a fluierat o poziţie de offside tocmai în momentul în care Dai Wai Tsun era lovit în plină figură. În timp ce jucătorul din China a primit îngrijiri medicale, faza a fost analizată şi de VAR. Cu toate acestea, oficialii au decis că intrarea lui Khamis nu trebuie sancţionată cu cartonaş roşu, chiar dacă pe faţa lui Dai Wai Tsun se vedeau urmele lăsate de crampoanele libanezului.

Pe social media, intrarea jucătorului din Liban a devenit virală, iar mulţi au contestat decizia arbitrului de a îl lăsa pe teren pe Khamis. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate. Pentru China este a doua remiză de la acest turneu final, în timp ce Liban a obţinut primul punct.

Reclamă

Scene incredibile în Cupa Asiei 2023!

Partida dintre Tadjikistan şi Qatar de la Cupa Asiei a oferit imagini incredibile. În minutul 77, la 1-0 pentru Qatar, Kamolov a fost faultat de un adversar. Căzut, jucătorul din Tadjikistan a întins piciorul pentru a lovi un alt adversar din Qatar. Imediat după ce Ahmed Al Ganehi a căzut după lovitura primită, coechipierul Mohammed Waad a fost la un pas de a îl lovi cu pumnul pe Kamolov. (VEZI AICI VIDEO CU FAZA)

În primă fază, arbitrbul i-a arătat cartonaşul roşu lui Kamolov, dar în timp ce Ahmed Al Ganehi primea îngrijiri medicale, centralul a fost chemat de VAR pentru a revedea faza. După consultarea reluărilor, arbitrul l-a eliminat pe Kamolov.

În cele din urmă, partida a fost câştigată de Qatar cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Afif, încă din minutul 17. Ţara gazdă a obţinut deja calificarea în optimile de finală ale competiţiei. După primele două meciuri, Qatar are 6 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Clasament Grupa A:

  • 1. Qatar 6p
  • 2. China 2p
  • 3. Tadjikistan 1p
  • 4. Liban 1p
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și