Închide meniul
Video

Scene incredibile în Cupa Asiei! I-a pus talpa pe faţă unui adversar şi a fost imediat ameninţat cu pumnul. S-a dat „roşu” cu VAR

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 ianuarie 2024, 19:06

Scene incredibile în Cupa Asiei

Scandal în timpul meciului Tadjikistan - Qatar, la Cupa Asiei / Captură Antena Sport

Au fost scene incredibile în Cupa Asiei 2023! În al doilea meci al zilei de la turneul final transmis LIVE în AntenaPLAY, jucătorii celor două echipe au fost la un pas să se ia la bătaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentele tensionate din timpul meciului Tadjikistan – Qatar au avut loc în minutul 77, după ce Kamolov şi-a lovit un adversar cu piciorul.

Scene incredibile în Cupa Asiei 2023!

Partida dintre Tadjikistan şi Qatar de la Cupa Asiei a oferit imagini incredibile. În minutul 77, la 1-0 pentru Qatar, Kamolov a fost faultat de un adversar. Căzut, jucătorul din Tadjikistan a întins piciorul pentru a lovi un alt adversar din Qatar. Imediat după ce Ahmed Al Ganehi a căzut după lovitura primită, coechipierul Mohammed Waad a fost la un pas de a îl lovi cu pumnul pe Kamolov.

În primă fază, arbitrbul i-a arătat cartonaşul roşu lui Kamolov, dar în timp ce Ahmed Al Ganehi primea îngrijiri medicale, centralul a fost chemat de VAR pentru a revedea faza. După consultarea reluărilor, arbitrul l-a eliminat pe Kamolov.

În cele din urmă, partida a fost câştigată de Qatar cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Afif, încă din minutul 17. Ţara gazdă a obţinut deja calificarea în optimile de finală ale competiţiei. După primele două meciuri, Qatar are 6 puncte.

Reclamă

În ultimul meci al grupei, Qatar va juca cu China, ţară care a remizat în etapa a doua cu Liban, scor 0-0.

Clasament Grupa A:

Fază ireală la Cupa Asiei 2023! Arbitrul de la Arabia Saudită – Oman 2-1 s-a făcut de râs

Fază ireală la Cupa Asiei 2023. Shaun Evans, arbitrul de la Arabia Saudită – Oman 2-1, s-a făcut de râs. Acesta a luat o decizie jenantă, chiar în prelungirile partidei. Cupa Asiei 2023 este exclusiv în AntenaPLAY. (VEZI AICI VIDEO CU FAZA)

Reclamă 4 / 0/3

La scorul de 1-1, Arabia Saudită a egalat prin Al Bulayhi. Asistentul a ridicat fanionul, semnalizând o poziţie de offside. Reluările au arătat că Al Bulayhi se afla într-o poziţie regulamentară.

A intrat în scenă centralul Shaun Evans. După o discuţie cu cei din camera VAR, a decis să anuleze golul şi să dicteze reluarea jocului. După câteva secunde, arbitrul australian a făcut un gest uluitor. A oprit jocul şi a validat golul marcat de Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și