Închide meniul
VIDEO

Moment incredibil la Cupa Asiei! Jurnaliştii au sărit să-l bată pe selecţioner, după ce naţionala lor a fost eliminată

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 11:10

Reclamă
Moment incredibil la Cupa Asiei! Jurnaliştii au sărit să-l bată pe selecţioner, după ce naţionala lor a fost eliminată

Moment incredibil la Cupa Asiei! Jurnaliştii au sărit să-l bată pe selecţioner

Jurnaliştii au sărit să-l bată pe selecţioner, după ce naţionala lor a fost eliminată/ Twitter

A avut loc un moment incredibil la Cupa Asiei! Jurnaliştii din Irak au sărit să-l bată pe selecţioner, după ce naţionala lor a fost eliminată de la turneul final din Qatar. Aceştia au fost extrem de supăraţi după eşecul naţionalei şi nu s-au mai putut controla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irak a fost eliminată dramatic de la Cupa Asiei. Iordania s-a impus cu scorul de 3-2, două goluri fiind marcate în prelungirile partidei. Cupa Asiei se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Moment incredibil la Cupa Asiei

După meci, Jesus Casas a susţinut o conferinţă de presă. Jurnaliştii prezenţi în sală s-au ridicat nervoşi de pe scaune şi s-au îndreptat spre selecţioner, în încercarea de a-l bate pe acesta.

Jurnaliştii au fost nemulţumiţi de faptul că selecţionerul iberic a acordat multe interviuri în presa din Spania, pe durata turneului final din Qatar. Aceştia s-au plâns de faptul că tehnicianul şi-a pierdut astfel concentrarea asupra comeptiţiei, naţionala Irakului fiind eliminată astfel încă din optimi.

Reclamă

„Niciunul dintre antrenorii echipelor care au mers în optimile de finală nu a dat interviuri înainte de meciurile lor. Cum este posibil să te gândești să faci asta?”, a transmis unul dintre jurnaliştii care au sărit la bătaie.

A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, pentru ca spritele să se calmeze în sala de conferinţă. Selecţionerul şi-a continuat conferinţa, după ce o parte dintre jurnaliştii au plecat.

Jesus Casas a dezvăluit şi faptul că va continua pe banca naţionalei din Irak, în ciuda înfrângerii de la Cupa Asiei. De asemenea, acesta are parte şi de susţinerea Federaţiei, care a condamnat ieşirea nervoasă a jurnaliştilor.

Reclamă 4 / 0/3

Iordania, calificare dramatică în sferturile Cupei Asiei

Iordania a obţinut o calificare dramatică în sferturile Cupei Asiei, după ce a învins Irak în optimile de finală cu 3-2. Iordanienii au întors rezultatul în prelungirile partidei, după golurile marcate de Al Arab şi Al Rashdan în minutele 90+5, respectiv 90+7.

Iordania se pregăteşte acum pentru duelul din sferturile de finală cu Tadjikistan, echipă care s-a calificat după victoria la loviturile de departajare în faţa Emiratelor Arabe Unite. Cupa Asiei 2023 se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Iordania a deschis scorul în finalul primei reprize prin Al Naimat, care a marcat în minutul 45+1. După pauză, Irak a reuşit să restabilească egalitatea prin Natiq, în minutul 68, în timp ce Aymen Hussein a înscris în minutul 76.

Atacantul care putea deveni erou pentru Irak a fost eliminat la câteva secunde după ce a marcat golul de 2-1. Arbitrul i-a arătat cartonaşul galben pentru că a întârziat reluarea jocului, după ce a sărbătorit în două rânduri reuşita sa.

În 10 oameni, Irak a rezistat până în minutul 90+5, atunci când Al Arab a restabilit egalitatea. Palestina a evitat prelungirile şi a dat lovitura în minutul 90+7, prin Al Rashdan. Acesta a marcat un gol superb din afara careului, care a adus o calificarea dramatică pentru Iordania.

În minutul 90+11, Irak a avut ultima şansă a partidei, dar fundaşul Sulaka a trimis mult peste poartă din interiorul careului. Imediat după fluierul final, tabăra Iordaniei a dat startul petrecerii, în timp ce jucătorii din Irak s-a prăbuşit pe teren şi au izbucnit în lacrimi, după ratarea calificării.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și