Închide meniul
VIDEO

Palestina – Emiratele Arabe Unite 1-1 a fost live, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei din Cupa Asiei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 ianuarie 2024, 21:29

Palestina – Emiratele Arabe Unite 1-1 a fost live, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei din Cupa Asiei

Palestina - Emiratele Arabe Unite 1-1 a fost live, în AntenaPLAY

Jucătorii Australiei, în timpul victoriei cu India de la Cupa Asiei 2023 / Profimedia

Palestina – Emiratele Arabe Unite, duelul încheiat cu scorul de 1-1, a fost live, în AntenaPLAY. A fost ultima partidă a zilei din Cupa Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele doup meciuri ale zilei, Australia a învins-o pe Siria cu 1-0, în timp ce Uzbekistan a obţinut o victorie categorică, cu 3-0, în partida cu India.

Palestina – Emiratele Arabe Unite 1-1, în AntenaPLAY | Rezultatele zilei din Cupa Asiei

Rezultatele zilei din Cupa Asiei:

Final! Palestina – Emiratele Arabe Unite 1-1! Palestienienii au obţinut primul punct de la actuala ediţie de Cupa Asiei.

Min. 50: Palestina – Emiratele Arabe Unite 1-1! Palestina a reuşit să egaleze, după un autogol al lui Naser. Saudiţii au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Al Hammadi.

Reclamă

Min. 23: Palestina – Emiratele Arabe Unite 0-1! Adil a reuşit să deschidă scorul pentru saudiţi.

Update 19:30: A început duelul dintre Palestina şi Emiratele Arabe Unite!

Final! India – Uzbekistan 0-3! Uzbekistan a obţinut o victorie categorică, în a doua etapă a grupelor, golurile partidei fiind marcate de Fayzullaev, Sergeyev şi Nasrullaev.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+4: India – Uzbekistan 0-3! Nasrullaev a punctat şi el, pe finalul primei reprize.

Min. 18: India – Uzbekistan 0-2! Sergeyev a majorat scorul pentru Uzbekistan.

Min. 4: India – Uzbekistan 0-1! Fayzullaev a reuşit să deschidă scorul, din pasa lui Shukurov.

Update 16:30: A început duelul dintre India şi Uzbekistan!

Min. 90+6: Fluier final! Siria – Australia s-a încheiat 0-1

Min. 60: Siria – Australia 0-1! Irvine a deschis scorul pentru australieni

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Update 13:25: Se cântă imnurile celor două echipe

Primul meci al zilei le va pune faţă în faţă pe Siria şi Australia. Formaţia de la Antipozi a debutat cu victorie la Cupa Asiei, după 2-0 cu India. De partea cealaltă, Siria a remizat în partida cu Uzbekistan. De la ora 16:30 va avea loc celălalt meci al grupei, India – Uzbekistan.

De la ora 19:30 ne mutăm în Grupa C de la Cupa Asiei, atunci când va avea loc meciul dintre Palestina şi Emiratele Arabe Unite. În primul meci, Palestina a pierdut meciul cu Iran, scor 1-4, în timp ce Emiratele Arabe Unite au câştigat meciul cu Hong Kong, scor 3-1.

Intrare horror la Cupa Asiei! I-a pus crampoanele pe faţă adversarului şi nu a fost eliminat

Cea mai dură intrare de la Cupa Asiei 2023 a avut loc în meciul dintre Liban şi China, încheiat la egalitate, scor 0-0. Khalil Khamis şi-a lovit un adversar în plină figură, dar nu a fost eliminat.

Arbitrul partidei nu a dat nici măcar fault, deoarece a fluierat o poziţie de offside tocmai în momentul în care Dai Wai Tsun era lovit în plină figură. În timp ce jucătorul din China a primit îngrijiri medicale, faza a fost analizată şi de VAR. Cu toate acestea, oficialii au decis că intrarea lui Khamis nu trebuie sancţionată cu cartonaş roşu, chiar dacă pe faţa lui Dai Wai Tsun se vedeau urmele lăsate de crampoanele libanezului.

Pe social media, intrarea jucătorului din Liban a devenit virală, iar mulţi au contestat decizia arbitrului de a îl lăsa pe teren pe Khamis. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate. Pentru China este a doua remiză de la acest turneu final, în timp ce Liban a obţinut primul punct.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
Vezi toate știrile
Citește și