Închide meniul
VIDEO

Arabia Saudită – Oman 2-1! Naționala lui Roberto Mancini a câştigat meciul după o fază scandaloasă

Alex Ioniță Publicat: 16 ianuarie 2024, 21:30

Reclamă
Arabia Saudită – Oman 2-1! Naționala lui Roberto Mancini a câştigat meciul după o fază scandaloasă

Thailanda - Kîrgîzstan

Supachai Jaided a marcat pentru Thailanda / Profimedia

Arabia Saudită – Oman 2-1! Naționala lui Roberto Mancini a câştigat meciul după o fază scandaloasă. Arbitrul australian Evans a anulat golul iniţial, pentru ca apoi să îl valideze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima partidă de marți a fost cea dintre Thailanda și Kyrgyzstan, scor 2-0. A urmat apoi duelul dintre Arabia Saudită, selecționată pregătită de Roberto Mancini, și Oman. Naţionala lui Mancini a câştigat dramatic partida, cu un gol controversat.  Meciurile de la Cupa Asiei 2023 se văd exclusiv în AntenaPLAY.

VEZI AICI MECIURILE DE LA CUPA ASIEI 2023

Arabia Saudită – Oman 2-1

Min. 90+9: Arabia Saudită – Oman 2-1. Al Bulayhi a marcat la capatul unei faze uluitoare. Arbitrul nu a aşteptat analiza completă şi a dat drumul la joc. Imediat, arbitrul Evans a oprit jocul pentru a valida golul.

Min. 78: Arabia Saudită – Oman 1-1!  Ghareeb  a egalat pentru naţionala lui Roberto Mancini.

Reclamă

Min. 14 în Arabia Saudită – Oman 0-1! Al Yahyaei a deschis scorul din penalty.

Min. 1: A început meciul dintre Arabia Saudită şi Oman.

Fluier final în Thailanda – Kîrghîzstan 2-0! dubla lui Supachai Jaided a decis soarta partidei. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 49 în Thailanda – Kîrghîzstan 2-0! Supachai a realizat dubla în finalul primei reprize.

Min. 26 în Thailanda – Kîrgîzstan 1-0! Supachai a deschis scorul pentru Thailanda.

Min. 1: A început meciul dintre Thailanda şi Kîrgîzstan de la Cupa Asiei.

Thailanda – Kyrgyzstan (16:30)

Duelul de pe stadionul Abdullah bin Khalifa reprezintă prima partidă pentru cele două echipe naționale, din cadrul acestui turneu final. Echipele naționale din Thailanda și Kyrgyzstan fac parte din Grupa F a competiției, alături de Arabia Saudită și Oman, care se vor duela de la ora 19:30.

Înainte de startul acestui meci, în opinia specialiștilor, principala favorită este Thailanda. Totuși, este de notat faptul că cele două echipe naționale se întâlnesc pentru prima dată în istorie.

Până la Cupa Asiei, Thailanda a jucat un meci amical cu Japonia. Selecționata niponă s-a impus categoric în cadrul acestei partide, cu scorul de 5-0. De cealaltă parte, Kyrgyzstan a câștigat ultimul meci amical jucat, cu scorul de 2-1, în fața naționalei din Vietnam.

Reclamă

Arabia Saudită – Oman (19:30)

Așa cum a fost menționat și anterior, atât Thailanda și Kyrgysztan, cât și Arabia Saudită și Oman, fac parte din Grupa F a Cupei Asiei 2023.

În cadrul acestei partide, în opinia specialiștilor, favorită este selecționata saudită, condusă de italianul Roberto Mancini.

Partida de pe stadionul Khalifa International, din Doha, aduce în teren două reprezentative care s-au duelat, pentru ultima dată, la începutul anului 2023. La momentul respectiv, selecționata din Oman s-a impus cu scorul de 2-1, în cadrul Cupei Națiunilor Golfului.

De asemenea, Oman a ajuns în finala acestei Cupe, pe care a pierdut-o cu naționala din Irak, scor 2-3.

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Japonia este marea favorită

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Campioana en-titre, Qatar, care este și țara gazdă, așa cum a fost menționat anterior, este văzută abia a 6-a favorită la ridicarea trofeului. În ediția precedentă, din 2019, națioanala qatareză a învins-o pe Japonia, în finală, cu scorul de 3-1.

Iată toate cotele pentru câștigarea Cupei Asiei din 2023:

Celelalte echipe naționale care fac parte din această competiție au o cotă mai mare de 40 la câștigarea trofeului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și