Închide meniul
VIDEO

Hong Kong – Palestina 0-3 şi Iran – Emiratele Arabe Unite 2-1, în AntenaPLAY. Palestina, calificare istorică în optimi!

Reclamă

Publicat: 23 ianuarie 2024, 18:55

Hong Kong – Palestina 0-3 şi Iran – Emiratele Arabe Unite 2-1, în AntenaPLAY. Palestina, calificare istorică în optimi!

Hong Kong - Palestina 0-3 şi Iran - Emiratele Arabe Unite 2-0 se joacă ACUM

Jucătorii Palestinei se bucură după un gol marcat cu Hong Kong / Profimedia Images

Hong Kong – Palestina 0-3 şi Iran – Emiratele Arabe Unite 2-1 au fost ultimele meciuri de marţi din AntenaPLAY. Palestina a obţinut o calificare istorică, pentru prima dată, în optimile Cupei Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australia – Uzbekistan 1-1 şi Siria – India 1-0 au fost live, în AntenaPLAY, de la ora 13:30. Patru meciuri de la turneul final din Qatar se văd astăzi în AntenaPLAY. Uzbekistan a încheiat grupa B pe locul 2 şi a obţinut calificarea în optimi.

Hong Kong – Palestina 0-3 şi Iran – Emiratele Arabe Unite 2-1

Min. 90+11: Fluier final! Hong Kong – Palestina 0-3 şi Iran – Emiratele Arabe Unite 2-1, rezultatele finale ale ultimelor două meciuri de astăzi din Cupa Asiei

Min. 90+8: Penalty-ul a fost ratat! Scorul rămâne 3-0 pentru Palestina

Min. 90+7: Penalty pentru Hong Kong! Decizia, luată de central după un henţ. S-a uitat la fază pe ecranul de pe teren timp de mai multe minute

Reclamă

Min. 90+3: Iran – Emiratele Arabe Unite 2-1! Al Ghassani a redus din handicap pentru Emiratele Arabe Unite

Min. 65: Iran – Emiratele Arabe Unite 2-0! Taremi a dat lovitura, realizând „dubla”, la scurt timp după ce Emiratele Arabe Unite a ratat un penalty

Min. 64: Penalty ratat pentru Emiratele Arabe Unite!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: Hong Kong – Palestina 0-3! Oday Dabbagh a realizat „dubla”

Min. 48: Hong Kong – Palestina 0-2! Zaid Qunbar a marcat cu o superbă lovitură de cap

Min. 26: Iran – Emiratele Arabe Unite 1-0! Atacantul lui FC Porto, Taremi, a deschis scorul în meciul Iran – Emiratele Arabe Unite

Min. 12: Hong Kong – Palestina 0-1! Oday Dabbagh a deschis scorul cu o lovitură de cap

Min. 1: Au început partidele

Australia – Uzbekistan 1-1 şi Siria – India 1-0. Uzbekistan, calificare fabuloasă

Min. 90+7: Se încheie meciurile! Australia – Uzbekistan 1-1 şi Siria – India 1-0, rezultatele finale! Uzbekistan e în optimile competiţiei

Min. 79: Australia – Uzbekistan 1-1! Turgunboev a egalat surprinzător cu o lovitură de cap

Reclamă

Min. 78: Siria – India 1-0! Sirienii au deschis scorul, în uralele fanilor, care sunt în extaz

Min. 45+1: Australia – Uzbekistan 1-0! Boyle a transformat penalty-ul decis după consultarea VAR

Min. 8: Indienii, aproape de gol! Portarul Siriei reuşeşte să respingă o lovitură de cap trimisă pe poartă, din careu

Min. 1: Au început meciurile

Australia este deja calificată în optimile Cupei Asiei, după ce în primele două meciuri din grupă, le-a învins pe Siria şi pe India, cu scorurile de 1-0, respectiv 2-0.

De cealaltă parte, Uzbekistan are şanse mari să prindă şi ea un loc în optimi, dat fiind faptul că are patru puncte, după primele două meciuri din Grupa B a turneului final asiatic.

Uzbekistan a învins-o categoric pe India, cu 3-0, şi a remizat cu Siria, în primul meci din grupe.

De la ora 17:00, se vor disputa alte două partide. Hong Kong se va confrunta cu Palestina. Hong Kong nu are nicio victorie, fiind învinsă atât de Iran, cât şi de Emiratele Arabe Unite. De cealaltă parte, Iran a obţinut un singur punct, după remiza cu Emiratele Arabe Unite.

Tot de la ora 17:00, se va mai disputa şi duelul dintre Iran şi Emiratele Arabe Unite. Iran este pe primul loc în grupă, după victoriile cu Hong Kong şi Palestina. De cealaltă parte, saudiţii au patru puncte, remizând cu Palestina, în etapa a doua a grupelor.

Meciurile de marţi, din Cupa Asiei

Scene dramatice la Cupa Asiei! Căpitanul Indoneziei a fost scos cu targa

Au fost scene dramatice la Cupa Asiei! Căpitanul Indoneziei, Jordi Amat, s-a părbușit pe teren în a doua repriză a partidei cu Vietnam. Acesta a fost scos cu targa de pe teren, după intervenția staff-ului medical.

În a doua parte a partidei dintre Vietnam și Indonezia, mai exact în minutul 66, Jordi Amat a căzut pe teren, după un duel aerian. Acesta a fost lovit cu cotul de către jucătorul vietnamez și s-a prăbușit pe teren.

Inițial, centralul partidei a lăsat jocul să continue, dar a văzut după scurt timp că jucătorul indonezian nu s-a mai ridicat și a cerut intervenția staff-ului medical.

Medicii s-au mișcat rapid, iar, după câteva momente, Jordi Amat a fost scos de pe teren cu targa, iar partida a putut continua. Totuși, acesta a fost înlocuit de Rizky Ridho.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și