Închide meniul
VIDEO

Qatar – China 1-0 şi Tadjikistan – Liban 2-1, în AntenaPLAY. Tadjikistan a scris istorie şi s-a calificat în optimile Cupei Asiei

Dan Roșu Publicat: 22 ianuarie 2024, 19:00 / Actualizat: 24 ianuarie 2024, 19:55

Reclamă
Qatar – China 1-0 şi Tadjikistan – Liban 2-1, în AntenaPLAY. Tadjikistan a scris istorie şi s-a calificat în optimile Cupei Asiei

Qatar - China 1-0 şi Tajikistan - Liban 2-1, în AntenaPLAY

Tadjikistan, în optimile Cupei Asiei / AS.ro

Qatar – China 1-0 şi Tadjikistan – Liban 2-1 au fost cele două meciuri care s-au disputat luni, în Grupa A a Cupei Asiei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Qatar şi Tadjikistan au obţinut calificarea în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de cele două partide care au încheiat Grupa A, singura echipă calificată în optimile competiţiei era Qatar. Liderul grupei s-a impus şi cu China şi are maximum de puncte şi este fără gol primit. Tadjikistan a fost condusă până în minutul 81. A reuşit „remontada” în prelungiri şi a declanşat fiesta pe teren.

Qatar – China 1-0 şi Tadjikistan – Liban 2-1 LIVE VIDEO

Min. 90+12: Tadjikistan – Liban 2-1! Final de meci. Tadjikistan s-a calificat în optimile de finală.

Min. 90+2: Tadjikistan – Liban 2-1! Răsturnare incredibilă de scor. Khamrokulov a marcat superb, cu o lovitură de cap şi a declanşat nebunia. Este aproape de a-şi califica naţionala în fazele eliminatorii.

Min. 90: Qatar – China 1-0! Final de meci. Qatar a obţinut calificarea de pe primul loc. Are maximum de puncte şi este fără gol primit.

Min. 81: Tadjikistan – Liban 1-1! GOOOLLL. Umarbaev a restabilit egalitatea după ce a executat perfect o lovitură liberă!

Reclamă

Min. 66: Qatar – China 1-0! Al Haydos a reuşit să deschidă scorul pentru campioana en-titre de la Cupa Asiei!

Min. 54: Liban a rămas în inferioritate numerică, după ce El Zein a văzut direct cartonaşul roşu.

Min. 48: Tadjikistan – Liban 0-1! Jradi a reuşit să marcheze, iar în acest moment, Tajikistan este pe locul secund în grupă, loc direct calificabil în următoarea fază a Cupei Asiei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+5: Gol anulat pentru Tadjikistan! Shervoni a reuşit să marcheze, însă reuşita sa a fost anulată de VAR, pe motiv de offsaid.

Min. 1: Au început cele două meciuri de la Cupa Asiei!

China, Tajikistan şi Lebanon sunt cele trei naţionale care luptă pentru locul 2 care merge direct în optimi. Totuşi, poziţia a treia poate duce şi ea în fazele eliminatorii, acolo unde ajung şi 4 cele mai bune locuri 3 din cele şase grupe.

China e singura care e la mâna ei, având două puncte. O victorie cu Qatar îi asigură locul 2. Tajikistan şi Lebanon sunt nevoite să aştepte un pas greşit al Chinei, pentru a spera la poziţia secundă.

Programul complet al meciurilor din etapa a 3-a a grupelor Cupei Asiei

Luni, 17:00

  • Tadjikistan – Liban
  • Qatar – China

Marţi, 13:30

  • Siria – India
  • Australia – Uzbekistan

Marţi 17:00

Reclamă

Miercuri 13:30

Joi, 13:30

Joi, 17:00

Cupa Asiei e live în AntenaPLAY, în perioada 12 ianuarie – 10 februarie. Qatar este campioana en-titre a competiţiei ce a ajuns la a 18-a ediţie.

Cele 24 de echipe naţionale au fost împărţite în şase grupe de câte patru, iar primele două echipe din fiecare grupă ajung în optimile competiţiei, alături de cele mai bune 4 locuri 3.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și